Campanie obligatorie de vaccinare împotriva gripei porcine în Franţa

Guvernul riscă din nou sănătatea românilor

Infectarea criminală intenţionată cu SIDA în România
Mai mult de jumătate din copiii bolnavi de SIDA de pe întreg globul sunt români!
Cum este posibil aşa ceva în condiţiile în care rata răspândirii acestei boli în România la adulţi este mult mai redusă?
În ceea ce priveşte situaţia din România există unele dovezi tulburătoare în privinţa infectării premeditate cu virusul HIV a copiilor. Acest lucru a fost realizat în timpul campaniilor de vaccinări împotriva hepatitei de tip B. Este, de altfel profund semnificativ faptul că deşi vaccinul împotriva hepatitei de tip B nu a fost suficient testat şi cu toate că, de fapt, campania de vaccinări costă enorm (motiv pentru care Ministerul Sănătăţii din Franţa a refuzat aceste campanii de vaccinări) totuşi Ministerul Sănătăţii din România cu implicarea directă a fostului ministru Iulian Mincu sponsorizat de Rotary Club (care este un satelit al francmasoneriei mondiale) a impus vaccinarea gratuită şi obligatorie a copiilor din România (repetăm, în condiţiile în care vaccinul nu a fost suficient testat).
În Decretul Guvernamental numărul 41.566 din 22 august 1995 privind vaccinarea copiilor împotriva hepatitei B realizat în cadrul Programului naţional de imunizări se menţionează: “În România infecţia cu HVB este prevalentă începând cu primul an de viaţă. Rata portajului de Ag HBs fiind estimată la 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni. Organizaţia Mondială a Sănătăţii recomandă integrarea vaccinării universale a nou-născuţilor în programele naţionale de vaccinare până în anul 1995 în ţările unde rata portajului de VHB este de cel puţin 8% şi în toate ţările, până în anul 1997 (…) Vaccinarea împotriva hepatitei B este gratuită şi obligatorie pentru toţi copiii născuţi începând cu data de 01-10-1995”.
Constatăm că în România deşi rata portajului de Ag Hbs este de doar 4,9% la copiii în vârstă de 6-11 luni, Ministerul Sănătăţii din România în frunte cu fostul ministru al sănătăţii Iulian Mincu s-a grăbit să realizeze aceste atât de controversate vaccinări. Ne punem firesc întrebarea oare de ce?

Ceea ce au plănuit anumiţi lideri francmasoni în „Protocoalele secrete ale maeştrilor francmasoni” se realizează în zilele noastre

Un reputat ziarist italian susţine că are dovezi ce probează infectarea intenţionată cu HIV a unor copii români. Ştirea publicată de “Evenimentul Zilei”, potrivit căreia în România mulţi copii au fost infectaţi cu virusul HIV, care provoacă SIDA, a făcut vâlvă în Italia. Ziaristul italian Mino Damato a declarat că are dovezi certe despre cel puţin şase cazuri de copii infectaţi în acest mod cu HIV. Damato, care în Italia are o reputaţie foarte bună ca ziarist de televiziune serios şi independent, a fost de multe ori în România după 1989. El a strâns un milion de dolari pentru copiii bolnavi de SIDA, fond gestionat de fundaţia pe care o conduce, “Bambini in emergenza”.
“Atunci când am vorbit cu fostul ministru al sănătăţii Iulian Mincu, acesta m-a asigurat că toate cazurile au fost provocate prin transmiterea virusului de la mamă la făt”, a declarat Damato agenţiei italiene de presă AGI. “Eu, în schimb, mi-am format o altă convingere. În cel puţin şase cazuri, infecţia a fost rezultatul unui act voluntar şi am constatat acest adevăr vizitând spitalele din România, unde acţionează fundaţia mea”. De menţionat că din banii strânşi de asociaţia italiană s-a construit un nou pavilion pentru copiii bolnavi de SIDA, la spitalul “Victor Babeş“ din Bucureşti. “Sunt informaţii înfiorătoare, dar susţinute de medii ştiinţifice”, a adăugat Damato. Ziaristul a trimis un apel guvernului de la Bucureşti, cerând să se facă lumină asupra acestei tragedii, să fie identificaţi şi pedepsiţi cei responsabili pentru aceste crime. (Paolo Gianfelici, Evenimentul Zilei – 25.02.1997)
O nouă confirmare cutremurătoare că în România contaminarea copiilor cu virusul HIV a fost făcută intenţionat
Descoperire surprinzătoare a specialiştilor ieşeni: SIDA a fost transmisă intenţionat, în leagănele de copii din România, dintr-o sursă unică. Se confirmă astfel ipoteza infectării orfanilor în scopuri de cercetare.
Specialiştii ieşeni ai Laboratorului de Virusologie de pe lângă Universitatea de Medicină şi Farmacie “Grigore T. Popa”, din Iaşi, în colaborare cu specialiştii Institutului “Pasteur”, din Paris, au reuşit să centralizeze după 5 ani de cercetări, rezultatele privind cazurile de HIV-SIDA înregistrate la copiii din România. Autorul cercetării este dr. Cristian Apetrei, doctorand la Institutul “Pasteur” şi cadru didactic la UMF Iaşi. Rezultatele au confirmat, în premieră, faptul că virusul HIV, cu care au fost infectaţi copiii din leagăne, provine dintr-o sursă unică. Ipoteza infectării voite cu HIV a copiilor români din leagăne pentru a se putea efectua cercetări şi a se căuta antidotul bolii se confirmă prin cercetări ştiinţifice.

Virusul HIV nu provine din infecţii intraspitaliceşti

Lucrarea referitoare la structura ramurii virusului HIV cu care a fost infectată populaţia de copii din leagăne a fost publicată în ultimul număr al Revistei Medico-Chirurgicale a Societăţii de Medici şi Naturişti din Iaşi. Din datele pur tehnice menţionate în articolul doctorului Cristian Apetrei a rezultat o concluzie fără echivoc: “Studiul nostru confirmă responsabilitatea subtipului F în producerea epidemiei de infecţie HIV 1 la copiii din România. Izolarea unui unic subtip din toate provinciile istorice al ţării permite demonstrarea caracterului unitar al epidemiei şi confirmă descrierea grupului de risc al copiilor din unităţile de îngrijire. Similitudinile structurate între diferitele tulpini izolate sugerează posibilitatea evoluţiei epidemiei dintr-o unică sursă”

Sângele infectat a fost distribuit intenţionat în zonele în care s-a produs infecţia

Descoperirea medicilor ieşeni şi francezi este de cea mai mare importanţă. Ea probează faptul că infectarea din aceeaşi sursă nu s-a produs prin transfuzie, deoarece atât donatorii cât şi structurile de alimentare cu sânge ale sistemului sanitar nu sunt şi nu erau centralizate, nici înainte de 1989. “Această sursă continuă să rămână obscură, dacă ţinem seama că sistemul de asistenţă pediatrică este organizat la nivel regional, iar sângele pentru transfuzii nu este distribuit din aceeaşi sursă în întreaga ţară”, mai menţionează articolul semnat de Cristian Apetrei.

Sistemul sanitar românesc este absolvit de vina infectării copiilor din leagăne

Cercetările mai sunt susţinute şi de datele statistice ale cazurilor de HIV înregistrate în România. În ţara noastră există, potrivit datelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, peste 50% din copiii infectaţi cu HIV din lume. Totodată, infecţiile cu HIV la copii reprezintă în România 85% din total. În plus, materialul mai subliniază că tipurile de virus întâlnite la maturi, care sunt, fapt vizibil, infectaţi din surse multiple, sunt cu totul altele decât tipurile înregistrate la copiii din leagăne. Studiul sugerează degrevarea sistemului sanitar românesc de vina infecţiilor cu HIV din leagănele de copii, singura responsabilitate virtuală fiind în cazul copiilor din familiile care s-au dovedit a fi seropozitive. În cazul de faţă, în România, infecţia la copiii internaţi în leagăne este cu atât mai “ciudată” cu cât, nici în ţările vecine, care au avut sisteme de îngrijire medicală similare, nici la copiii din familie, nici la maturi, incidenţa epidemiei nu a fost comparabilă numeric.
O ipoteză terifiantă: copiii cobai
Datele la zi privind infectarea cu HIV în România, în februarie 1997, sunt următoarele: 2975 persoane cu HIV, din care 85% copii şi 4446 persoane bolnave de SIDA, din care 4005 copii. Datele oficiale şi recentele descoperiri confirmă ipoteza susţinută de unele declaraţii ale unor medici, sub rezerva anonimatului. Potrivit acestora, a existat în ţara noastră un program dirijat de infectare cu HIV a copiilor din leagăne, în scopul studierii bolii SIDA şi al găsirii remediului. Acest program ar fi fost lansat în anii 1987-1988 şi ar fi implicat o serie de cercetători în imunologie. (Iulian Chifu, Evenimentul Zilei- 20.02.1997)

Extras din cartea: „SIDA si Francmasoneria. Cum a fost cerut, creat şi răspândit virusul HIV de către liderii francmasoni pentru instaurarea în viitorul apropiat a Noii Ordini Mondiale” de Viorel Roşu, Camelia Roşu, Editura Ananta, pag. 55-61

Plătim pentru propria moarte: vaccinurile care îmbogăţesc companiile producătoare pot să ne ucidă

Victimele epidemiilor din ultimele decenii au depăşit numărul victimelor celui de-al doilea război mondial

În spatele mediatizării deşănţate a vaccinurilor se ascunde un adevăr înspăimântător: niciunul dintre vaccinurile existente la ora actuală, pentru niciuna dintre boli, nu este cu adevărat eficient. Nu s-a demonstrat ştiinţific eficienţa vaccinurilor, ci din contră s-a demonstrat că ele sunt foarte periculoase, transmiţând un număr mare de virusuri şi generând veritabile epidemii. În plus, substanţele care fac parte din vaccinuri, precum mercurul şi aluminiul, pot produce autism, Alzeheimer, cancer, etc. Prin vaccinare, suntem păcăliţi să plătim bani grei şi să îi îmbogăţim chiar pe cei care încearcă astfel să ne ucidă.

Cunoaştem cu toţii teoriile vehiculate în ultimii ani, privitor la existenţa unui număr “prea mare” de oameni pe planetă şi la aşa-zisa insuficienţă a resurselor planetare. Am remarcat cu toţii numărul din ce în ce mai mare de cataclisme mai mult sau mai puţin naturale care au loc în diferite părţi ale lumii. Ar trebui să aruncăm o privire şi asupra unui subiect mai puţin mediatizat – diferitele epidemii ale căror victime, în ultimele decenii, depăşesc numărul celor din al doilea război mondial.

În alte articole publicate pe site-ul nostru am prezentat multe dovezi care arată că “îngrijorarea” anumitor grupări influente internaţionale privind suprapopularea planetei şi diminuarea resurselor naturale au dus la conceperea şi aplicarea unor “măsuri”. Acestea sunt veritabile planuri criminale de reducere a populaţiei planetare la 1 miliard de oameni. Aerosolii, ţânţarii şi vaccinurile sunt pricipalele modalităţi “de luptă” fără oponenţi, ale guvernelor cu suprapopularea planetei.

Aerosoli şi tânţari, mijloace eficiente pentru infectarea cu virusuri

În 1946, viitorul „rege” al produselor farmaceutice, George Merck, a raportat secretarului de război al SUA că a reuşit să transforme în armă biologică toxina extrasă din bacteria Brucella şi să o izoleze într-o formă cristalină indestructibilă, utilizând doar fragmente de ADN. În timpul războiului corean s-au pulverizat în aer astfel de cristale asupra populaţiei chineze şi coreene. Din acest motiv mulţi veterani din acel război au dezvoltat ulterior scleroza multiplă. Armata a recunoscut că boala era în corelaţie cu Brucella şi a plătit veteranilor compensaţii. Deşi particulele de Brucella pot rămâne inactive în organism timp de mai multe decenii, acestea pot fi reactivate de vaccinuri. Pentru soldaţii americani vaccinurile au devenit obligatorii din 1911. Pe lângă scleroza multiplă, această bacterie a mai fost asociată cu o varietate de alte boli, incluzând: SIDA, cancerul, diabetul, boala Parkinson, boala Alzheimer şi artrita. In anul 2000, dr.Charles Engel de la Institutul Naţional pentru Sănătate, SUA, a declarat că particulele de Brucella erau probabil răspunzătoare de sindromul oboselii cronice şi de fibromialgie.

În plus faţă de aerosoli, ţânţarii au fost îndelung testaţi ca şi agenţi de dispersie a diferiţilor patogeni. În 1950, Laboratorul de parazitologie Dominion din Belleville, Canda, creştea 100 de milioane de ţânţari pe lună. Au fost apoi trimişi la Universitatea Queens, în Kingston, unde au fost infectaţi cu particulele cristaline infectante. O epidemie de proporţii de oboseală cronică a fost raportată în 1957 în Punta Gorda, Florida. In săptămâna premergătoare, un influx masiv de ţânţari a fost observat în zona respectivă. Institutul Naţional pentru Sănătate a declarat că 450 de persoane s-au îmbolnăvit de oboseală cronică în decurs de o lună. Multe astfel de teste au fost realizate pe populaţia civilă în ultimii 50 de ani.

După 11 septembrie 2001, toate aeroporturile SUA au trecut sub control militar. Există un proiect denumit “Frunza de trifoi”, care utilizează transportoare aeriene domestice echipate cu cisterne speciale care pulverizează asupra populaţiei civile diferite substanţe chimice.

Vaccinurile sunt metoda cea mai simplă de a îmbolnăvi populaţia

Pentru a trece de bariera de vigilenţă a oricărui om obişnuit, cea mai simplă modalitate care este utilizată şi care chiar ne face co-părtaşi la propria distrugere este aşa-zisa luptă împotriva îmbolnăvirilor, prin… vaccinuri.

Vaccinurile sunt o sursă extraordinară de profit care nu comportă nici un risc pentru companiile farmaceutice, mai ales de când reacţiile adverse post-vaccinale sunt recompensate de guvern – în cazul SUA. Ţinând cont şi de faptul că doar 10% din aceste reacţii adverse sunt raportate, această afacere – vaccinarea – ajunge să fie extrem de uşor de întreţinut şi promovat. Prin acest mod pervers de manipulare, putem spune că noi ajungem să plătim pentru propria moarte şi să-i facem astfel să se îmbogăţească pe aceşti criminali, în plus faţă de reducerea populaţiei pe care ei o preconizează.

Influenta grupare Clubul de la Roma susţinea într-un material scris că populaţia planetei este prea numeroasă şi este necesară reducerea acesteia cu 90%. În mod evident, prin războaie şi epidemii (HIV, Ebola, Marburg, probabil West Nile şi SARS), se poate ajunge la îndeplinirea acestui deziderat. Alte grupări elitiste (Comisia Trilaterală, grupul Bilderberg) au exprimat acelaşi punct de vedere în legătură cu suprapopularea planetei. Aşadar, vaccinurile nu sunt numai o sursă de venit, ci şi o foarte bună modalitate de fragilizare a sănătăţii populaţiei şi chiar de reducere a numărului acesteia, după cum se va observa din aspectele expuse în continuare şi din alte articole expuse pe acest site.

Virusul HIV a fost răspndit prin vaccinare

Dr. Robert Strecker susţine că Departamentul Apărării (DOD – Department of Defense) a dat 10 milioane USD în 1969 pentru a fi creat virusul imunodeficienţei umane (HIV) care să fie folosit pentru reducerea populaţiei de culoare. Prin utilizarea Actului de Libertate a Informaţiei, dr.Strecker a putut afla faptul că DOD a obţinut fonduri de la Congresul SUA pentru a realiza studii asupra agenţilor care distrug sistemul imunitar, pentru crearea de arme biologice.

În luna mai a anului 1987, publicaţia Times, din Londra, raporta pe prima pagină că vaccinul antivariolic administrat în 1977 de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii, a indus SIDA. 100 de milioane de oameni din Africa erau supuşi acestui risc. Zonele cu numărul cel mai mare de astfel de vaccinări prezentau cele mai mari densităţi de cazuri SIDA. Virusologul Robert Gallo era citat în acest articol, spunând că “cercetătorii în domeniul SIDA nu vor spune nimic despre aceasta, deoarece sunt plătiţi şi pentru ca să tacă”. De asemenea, odată cu vaccinarea antivariolică din Africa a avut loc şi o vaccinare anti-hepatită B la homosexualii din New York, San Francisco, Los Angeles, St.Louis, Houston şi Chicago în 1978 şi 1979. Studiile epidemilogice din SUA au arătat că aceste 6 oraşe au cea mai mare incidenţă de SIDA, complex asociat SIDA (ARC – AIDS related comlex), şi decese de cauză HIV, în comparaţie cu celelalte oraşe americane.

În 1992 directorul OMS, David Heymann, a afirmat că “originea SIDA nu mai are importanţă pentru ştiinţă în prezent”. Aspect extrem de relevant pentru intenţia de muşamalizare a acestei “afaceri”.

Guvernul experimentează pe populaţie

În comunitatea ştiinţifică există o tendinţă ca iniţial să se ignore şi apoi să se ridiculizeze părerile care sunt contrare a ceea ce se doreşte să se creadă şi să se impună ca fiind adevărat. Dar câţiva doctori şi oameni din personalul medical şi-au expus părerile, uneori chiar unui public surd şi a mass-mediei indiferente. Dr. Alan Cantwell care reprezenta această minoritate, afirma: “Guvernul experimentează în secret pe populaţie? Bineînţeles că da. Aceasta nu este o fantezie paranoidă. Există dovezi care arată că SIDA este o boală “fabricată” de om, prin producerea unui virus prin inginerie genică”. Cei care au ridicat vocea şi au avertizat despre ceea ce se petrece nu au scăpat fără urmări. Chiar dacă ocupau poziţii prestigioase, au fost eliminaţi sau ameninţaţi fizic şi profesional; laboratoarele lor au fost vandalizate, probele distruse, corespondenţa interceptată şi convorbirile telefonice înregistrate.

În decembrie 2005, tot în Times, se afirma că Sindromul Războiului din Golf este asociat “cocteilurilor” de vaccinuri care au fost administrate soldaţilor, pentru protejarea faţă de eventualele atacuri chimice şi biologice. Mai mult de 100.000 de veterani suferă de sindromul contactat în 1991, din care 20.000 deja au murit.

Oameni de ştiinţă americani au lucrat în Irak ca microbiologi în laboratoarele de arme biologice câteva săptămâni înainte de Războiul din Golf, iar Irakul importa bacterii şi virusuri cu virulenţă mare de la companiile din Statele Unite. În 1990, aceştia fabricau cantităţi uriaşe de toxină botulinică şi antrax. Comandamentul armatei americane cunoştea posibilitatea ca trupele să fie expuse agenţilor toxici, în timpul staţionării în Irak. Multiplele vaccinări administrate soldaţilor indică această cunoaştere prealabilă. Dar comandamentul nu a informat trupele despre ceea ce va fi; acestea participau la un experiment de proporţii, fără a li se cere acordul. Până la ora actuală cei care au fost acolo nu au fost informaţi despre aceasta, iar cele mai multe informaţii despre vaccinările realizate au fost clasate. Unul din medicii care a refuzat să coopereze deoarece considera că este o violare a Protocoalelor de la Geneva, a fost deferit Curţii Marţiale şi condamnat la 18 luni de închisoare federală.

Ceea ce s-a descris până acum sunt exemple de afectare a sănătăţii populaţiei prin crearea de agenţi patogeni în acest scop. Mai există şi o altă modalitate de afectare a celor vaccinaţi – nu neapărat prin introducerea în vaccin a unor agenţi patogeni despre care se ştie că sunt nocivi, ci prin absenţa sterilizării acestora de contaminări cu diferite bacterii sau virusuri de la animalele de laborator sau culturile celulare pe care sunt realizate vaccinurile.

Vaccinuri care produc cancerul

În 1954 dr. Bernice Eddy, bacteriolog, a descoperit virusuri simiene (de la maimuţă) în vaccinul, presupusul a fi steril, anti-polio inactivat, dezvoltat de dr. Jonas Salk. Această descoperire nu a fost bine primită la NIH şi dr.Bernice a fost… retrogradat.

Mai târziu, dr.Hilleman a izolat virusul SV40 din cele două tipuri de vaccinuri anti-polio: Salk şi Sabin. Virusul SV40 produce tumori. În aceste vaccinuri erau 40 de virusuri diferite, şi se urmărea eradicarea lor. Nu s-a reuşit sterilizarea completă a vaccinurilor anti-polio.

Dr. John Martin, profesor de patologie la Universitatea California de Sud a fost angajat pe perioada 1976-1980 în ramura de oncologie virală a Biroului de Ştiinţe Biologice, de la FDA. In decursul activităţii sale acolo, a identificat ADN străin în vaccinul anti-polio Orimune Lederle, ceea ce sugera o contaminare serioasă. El şi-a atenţionat superiorii asupra acestui lucru şi i s-a răspuns să înceteze aceste testări întrucât erau înafara activităţii pe care trebuia să o realizeze. Mai târziu, dr. Martin a constatat că toate cele 11 maimuţe verzi africane pe care se producea vaccinul anti-polio, prezentau virus citomegalic simian. Cei care realizau vaccinul ştiau despre acest lucru. Biroul de Ştiinţe Biologice a decis ca producţia de vaccin contaminat să continue.

In 1955 dr. Martin a identificat anumite virusuri numite virusuri clandestine, la pacienţii cu sindromul oboselii cronice. Aceste virusuri nu prezintă gene ai căror produşi determină sistemul imun al gazdei să le recunoască. Astfel, acestea trec „neobservate” de sistemul de apărare al organismului. In martie 1995, dr.Martin a detectat faptul că unele din aceste virusuri clandestine îşi au originea în tipul de virus citomegalic simian, al maimuţelor verzi africane, care infectează omul – virus despre care el atenţionase că sunt prezente în vaccinul anti-polio.

Un articol din Washington Post din 26 ianuarie 1988 menţiona că toate cazurile de poliomielită după anul 1979 au fost cauzate de vaccinul anti-polio, şi nu a fost depistată nicio tulpină străină în cazurile de poliomielită.

Vaccinarea copiilor măreşte mortalitatea infantilă

In 1999 vaccinul anti-rotavirus a fost recomandat de CDC (Centre for Diseases Control) pentru toţi copiii. Când acest program de vaccinare a fost instituit, mai mulţi copii au murit, iar un număr foarte mare de copii au făcut obstrucţii intestinale care le-au pus în pericol viaţa. Testările acestui vaccin înainte de patentare au arătat o incidenţă crescută a pericolului de obstrucţie intestinală, dar vaccinul a fost aprobat, fără recomandări speciale pentru practicieni. Vaccinurile pentru copii deseori nu sunt studiate pentru toxicitate, deoarece asemenea studii le-ar elimina de pe piaţă.

In martie 2005, Haruna Kaita, cercetător ştiinţific în domeniul farmacologiei şi decan al Universităţii din Nigeria, a testat vaccinurile trimise de Organizaţia Mondială a Sănătăţii în India. Dr. Kaita a depistat o serioasă contaminare cu agenţi patogeni.

Pe lângă contaminările virale sau bacteriene, vaccinurile conţin şi multe substanţe toxice, care se introduc pentru a preveni infectarea lor cu bacterii sau pentru a le creşte performanţele. Printre aceste substanţe, se află şi mercurul, formaldehida şi aluminiul. În ultimii 10 ani, numărul de copii autişti a crescut de aproape cinci ori în SUA. Această creştere bruscă a procentului de copii autişti a survenit după introducerea vaccinului anti-varicelă, pojar, rubeolă, în 1975. Cazul cel mai reprezantativ este al unui copil căruia i s-au administrat vaccinuri pentru 9 boli într-o zi. Aceste injecţii au fost urmate imediat de instalarea autismului. Vaccinurile conţin un prezervant pe bază de mercur, numit thimerosal. Copilul a primit în acea zi o doză de mercur de 41 de ori mai mare decât cea care în mod normal poate afecta organismul. Mercurul este toxic pentru sistemul nervos.

Substanţele adiţionale din virusuri sunt ucigătoare

O nouă boală numită miofasceită macrofagică determină dureri în muşchi, oase şi articulaţii. Toate persoanele cu această boală au fost injectate cu vaccinuri care conţineau aluminiu. Depozitele de aluminiu sunt capabile să rămână ca reziduuri iritante în ţesuturi şi să perturbe sistemul imunitar şi sistemul nervos pe tot parcursul vieţii. Toate vaccinurile conţin aluminiu şi mercur. Aceste metale par să joace un rol important în etiologia bolii Alzheimer.

Când ne vaccinăm, de fapt jucăm o versiune modernă a “ruletei ruseşti”. Nu numai că ne expunem la aluminiu, mercur, formaldehidă, proteine străine, dar putem dobândi astfel virusul SV40 şi alte virusuri periculoase care pot genera cancer, leucemie, SIDA, etc. Congresul SUA protejează companiile producătoare de vaccinuri de urmărirea în justiţie, astfel că aceste soluţii injectabile periculoase cresc profiturile companiilor farmaceutice. Deşi expun populaţia la riscuri enorme, aceşti producători nu riscă nici măcare o amendă.

În ciuda propagandei deşănţate, nu există nici o dovadă că vaccinurile sunt eficiente. Dimpotrivă. Şi de asemenea, vaccinurile nu sunt studiate în amănunţime pentru siguranţă înainte de a fi introduse pe piaţă. Există foarte multe dovezi că vaccinurile sunt periculoase, iar singura raţiune pentru existenţa lor este aceea de a creşte profiturile firmelor producătoare.

Clubul francmasonic Rotary a finanţat vaccinarea copiilor în România

La conferinţa de prezentare a vaccinului Engerix – vaccinul anti-hepatită B, la noi în ţară, după ce a fost lăudat peste măsură pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut că totuşi în Franţa Ministerul Sănătăţii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor. La întrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sănătăţii francez, respectivul a invocat motive financiare. Deci România este mai bogată ca Franţa? Nu. Clubul Rotary, în generozitatea sa, a sponsorizat această acţiune – vaccinarea cu Engerix B în România. Câtă grijă pentru copiii români! De ce nu şi pentru cei francezi?

Institutul de Patologie al Forţelor Armate, la ora actuală, reconstruieşte virusul gripei spaniole din 1918, inserându-l în tulpinile contemporane de virus gripal şi crescându-i letalitatea. Gripa spaniolă a omorât 675000 de americani în perioada 1918-1919. Mulţi din cei morţi erau soldaţi vaccinaţi. Anumiţi oameni de ştiinţă merg până la a afirma că versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate în vaccinuri, împreună cu o tulpină mai benignă, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase. Substanţele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virală să fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitând infecţia. Oamenii vor răspândi mai departe infecţia, şi apoi vor începe să cadă ca muştele. Aceasta va cauza pe de o parte panică, şi pe de altă parte o creştere a cererii de vaccin, accelerând astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boală, vor fi învinuite ca fiind cele care au răspândit boala.

În 2002, Departamentul de Sănătate şi servicii umane a cumpărat 286 de milioane de doze de vaccin de la furnizorul britanic Acambis. Washington Post a raportat în luna sptembrie a aceluiaşi an că întreaga populaţie a Americii poate fi vaccinată în 5 zile. Concomitent, Departamentul de Sănătate a realizat un proiect de lege cunoscut ca Actul The Model Emergency Health Powers. Acest act poate cere ca orice individ să fie vaccinat, nesupunerea fiind considerată o crimă.

Cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!

La sfârşitul anului 2004, într-o prestigioasă publicaţie ştiinţifică din Statele Unite – Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetători condusă de Gerhard Scheuch arăta că inhalarea de spray salin (apa cu sare) diminuează răspândirea de virusuri gripale, virusul SARS si tuberculoză, cu 72,1±8,19%. Pentru raţiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck şi altor conducători de firme farmaceutice, această informaţie potenţial salvatoare de vieţi nu a fost larg răspândită prin intermediul mass-mediei.

Deci… “cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!”…după cum afirma James Shannon, fost director al Institutului Naţional pentru Sănătate (NIH) din SUA.

Reclame
Published in: on 12/07/2009 at 5:55 PM  Lasă un comentariu  
Tags:

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2009/07/12/campanie-obligatorie-de-vaccinare-impotriva-gripei-porcine-in-franta-2/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: