DESPRE REPTILIENI

Citatul zilei: “Inca nu L-a cunoscut pe Dumnezeu, cel care nu se minuneaza de Dumnezeu!” (Sfantul Isaac Sirul)

Puteti viziona un documentar despre istoria reptilienilor din timpuri stravechi,  Ei s-au autointitulat „zei Anunaki”: „Secret Space2-Alien Invasion-Part4”. Probabil ca exista marturii autentice despre acesti zei de lumina , dar  care nu sunt disponibile nimanui si sunt strict secrete ca si alte informatii strict secrete.

” Zeii ANUNAKI ” au fost  fiinte de lumina  si este exclusa confundarea lor cu reptilienii . Scrierile vechi amintesc de aceste fiinte de lumina , numite si Marii blonzi.

Acesti zeii , fiinte deosebit de evoluate spiritual, cu un un inalt nivel vibratoriu.  sunt descrise  de scrierile vechi sumeriene, ca fiind fiinte ajunse la perfectiunea spirituala, poate au fost chiar incarnarea Divinului pe pamant  . Rasa umana se pare ca a fost conceputa de  aceste fiinte zeiesti.

Se vehiculeaza informatii eronate cum  ca reptilienii ar fi fost Anunacki.

Este imposibila aceata ipoteza, deoarece noi, oamenii am fost creati cu o multime de capacitati uluitor de performante , acum in stare latenta, altadata active, dar care printr-o munca de perfectionare spirituala pot fi din nou redobandite.

Te-ar fi  crea atat de perfect un creator si apoi te-ar distruge , nu inainte de a te chinui, la nesfarsit, cu tot felul de mizerii zilnice la care noi , fiintele omenesti,din aceste vremuri de restriste,  suntem supuse zi de zi din partea societatii planetare?

De ce  ar ne-ar fi creat acesti zei pe noi? In nici un caz sa ne chinuie sau sa ne terorizeze, ci sa folosim la maxim capacitatile  cu ne-au  inzestrat. Poate primul motival acestei creatii perfecte ,omul,  a fost chiar dorinta Diviului de a se oglindi in propria-i creatie, iar creatura sa o caute cu iubire la nesfarsit adorand-o , pana o regaseste in propria-i fiinta. Unul din telurile vietii noastre , de care nu suntem constienti inca, si pe care l-au contientizat marii mistici ai lumii, este  rentorcerea la sursa prfectiunii-Dumnezeu Tatal .

Niste fiinte rau intentionate, nu ar fi creat fiinte perfecte, dovada ca lumea in care traim se dezmembreaza, isi pierde valoarea si din perfecta  asa cum a fost conceputa, cu originalitate,  de o contiinta geniala, a ajuns aproape de artificial, cu alte cuvinte s-a depreciat vizibil.  Culturi modificate genetic, oameni bolnavi, ape  aproape imposibil de baut, ajungand ca intreg amsambul om-natura sa se prezinte intr-o stare deplorabila . Mediul de viata in care traim, se deterioreaza de pe o zi pe alta,  ingrijorator de rapid.

In cei priveste pe Reptilieni , consider ca se afla  la polul opus entitatilor evoluate , ei  apartinand  entitatilor  intunericului .  Ei sunt descrisi de diferiti martori oculari, ca sunt mai înalti ca oamenii si au sângele rece, la fel ca reptilele de pe pamânt. Sunt mult mai putin sensibili din punct de vedere emotional ca oamenii, si cei mai multi dintre ei au dificultati în a-si exprima iubirea, desi sunt foarte inteligenti si au cunostinte tehnologice extrem de avansate. Sunt  fiinte cu o înaltime medie de 2,2-3,8 metri, cu aripi din piele sustinute de niste oase lungi. Aripile pot fi înfasurate la spate. Ele stau la baza unor expresii precum „sarpe înaripat” sau „înger cazut”, dar si a dragonilor înaripati care apar sub forma de gargui.

Aceasta descriere corespunde perfect atitudinilor si comportamentului Fratiei care controleaza lumea de astazi si datorita carora noi ne orientam atentia asupra problemelor de ordin material exclusiv , in loc sa ne dezvoltam capacitatile latente. In loc sa ne gandim  cum sa ne ajutam unii pe altii , noi ne gandim cum sa acumulam averi, sau cum sa ne platim datoriile, ca si cum acesta ar fi sensul existentei noatre pe pamant.

Cine sunt reptilienii si de unde vin ei?

Exista trei origini posibile atribuite reptilienilor care intervin în lumea oamenilor: 1) sunt extraterestri; 2) sunt intra-terestri care traiesc în interiorul pamântului; si 3) manipuleaza umanitatea dintr-o alta dimensiune, prin „posedarea” corpului uman.

Cercetatorii fenomenului reptilian au tras concluzia ca cel putin o parte dintre aceste fiinte provin din constelatia Draco . Aceasta include steaua Thurban, considerata cândva Steaua Nordului, în functie de care sunt orientate piramidele egiptene.

Templele din Angkor Wat sunt acoperite cu imagini ale reptilienilor, caracteristica specifica tuturor culturilor antice, inclusiv cea egipteana, cea din America Centrala si cea indiana.

În forma fizica pe care si-au asumat-o, REPTILIENII sunt una din numeroasele rase care traiesc în interiorul pamântului, într-un fel de catacombe uriase, care comunica prin tuneluri si pesteri subterane. Exista o legenda a indienilor hopi care sustine ca sub orasul Los Angeles exista un complex stravechi de tuneluri, care a fost ocupat de rasa „sopârlelor” acum 5000 de ani.

Reptilienii din cea de-a patra dimensiune sunt controlati la rândul lor de entitati aflate undeva, într-o a cincea dimensiune.

Postul” din care emit Reptilienii se afla pe un nivel inferior al celei de-a patra dimensiuni, cel mai apropiat cu putinta de lumea fizica în care traim. Dimensiunea mai este cunoscuta si sub numele de regiunea astrala inferioara – legendarul camin al demonilor si al entitatilor malefice despre care s-a vorbit atât de mult în antichitate.

Aceasta este dimensiunea la care apeleaza inclusiv satanistii moderni atunci când îsi invoca entitatile demoniace în ritualurile lor sinistre. De fapt, ei îi invoca pe reptilienii din regiunea inferioara a celei de-a patra dimensiuni.

Unii cercetatori sugereaza, pe buna dreptate, ca reptilienii aflati într-o forma ne-fizica au putut patrunde în dimensiunea noastra prin anumite gauri sau portaluri în tesatura spatio-temporala create de testele si exploziile nucleare care au început în desertul din New Mexico pe la începutul anilor 40.

Se crede ca aceste gauri au început sa fie create cu mult timp în urma, înainte de marile cataclisme, când lumea se afla într-o etapa mult mai avansata de dezvoltare tehnologica decât societatea în care traim noi.

Reptilienii provin din regiunea inferioara a celei de-a patra dimensiuni si nu îsi folosesc corpurile fizice decât ca instrumente pentru a manipula cea de-a treia dimensiune. Gigantii de pe atunci au construit toate contructiile megalitice din zilele noastre , dar cu tehnologii foarte avansate din punct de vedere actual.

Mai exista si reptilieni care se manifesta direct în aceasta dimensiune, dar acestia nu-si pot pastra indefinit înfatisarea. O parte din „barbatii în negru” fac parte din aceasta categorie.

Multi oameni posedati nu au nici cea mai mica idee de acest lucru, dar gândurile lor sunt gândurile reptilienilor. Ei actioneaza în sensul împlinirii Agendei, fara sa-si dea seama ce fac si de ce sunt pusi sa actioneze în acest fel.

Familiile Elitei conducatoare, precum Rothschlid-zii si Windsor-ii, sunt reptilieni cu sânge integral care se ascund sub înfatisarea umana stiind perfect cine sunt si care este Agenda pe care încearca sa o implementeze. Un alt comentariu pe care l-a facut doamna în cauza s-a referit la familia Clinton: în timp ce Hillary Clinton era o femeie-reptilian cu drepturi depline, Bill Clinton nu era decât un om posedat de reptilieni.

Mai exista o diferenta importanta între cei cu sânge pur si cei cu sânge încrucisat. Tot ce exista are un substrat energetic sonor (vibratoriu). Atunci când gândim sau simtim, noi emitem unde energetice care modifica prin rezonanta câmpul din jur, facându-l sa vibreze pe acelasi nivel de frecventa. Aceste unde reprezinta sunete care nu pot fi percepute de auzul uman. Nici o forma nu poate exista fara un sunet corespondent.

Sunetul este cel care transforma materia în forma. Se stie ca structuri uimitoare, se poate aranja in diferite forme , de exemplu: nisipul si alte particule asezate pe un platou de metal supus vibratiei prin diferite sunete.

Fiecare schimbare a sunetului conduce la o schimbare corespunzatoare a structurilor geometrice. Fenomenul este similar celui descris la începutul acestui capitol, care genereaza formarea cercurilor concentrice ale orbitelor planetare în jurul soarelui.

Sistemul solar este el însusi o creatie a sunetului, la fel ca tot ceea ce exista în creatie. La început a fost Cuvântul, iar Cuvântul era… un sunet.

Lucrurile sunt cât se poate de simple. Înca si mai uimitor este faptul ca particulele de nisip prezentate în seria de filme Cymatics iau forme aproape umane atunci când sunt emise anumite sunete. Corpurile noastre sunt ele însele produse de anumite energii, iar daca mintea noastra ar fi suficient de puternica pentru a modifica aceste energii formatoare, corpul nostru si-ar putea schimba forma sau ar putea disparea complet din aceasta dimensiune. Acesta este fenomenul numit schimbarea formei.

Nu este vorba de un miracol, ci de un fapt stiintific, de o lege naturala a creatiei, care explica, între altele, felul în care îsi pot schimba forma reptilienii cu sânge pur din regiunea inferioara a celei de-a patra dimensiuni, oscilând între înfatisarea de om si cea de reptila. Ei nu îsi schimba decât forma exterioara. În dimensiunea noastra apar ca oameni, dar aceasta nu este decât o schimbare a învelisului. Esenta lor ramâne neschimbata.

Acesti reptilieni-demoni traiesc de obicei intr-o dimensiune paralela lumii noastre fizice, dar exista si unii care traiesc chiar printre noi, pe aceasta planeta, avand forme umane. Pentru a-si putea mentine forma fizica umana, ei au nevoie sa consume sange uman. Insa in ultimii ani, datorita cresterii frecventei de vibratie a planetei noastre, reptilienilor le este tot mai dificil sa-si mentina forma fizica, umana. Asa se face ca au aparut celebrele schimbari de forma  in care, in unele momente, unii “oameni” se transforma partial sau total in creaturi hidoase.

In anii ce vor urma, vom asista tot mai mult la astfel de schimbari de forma. Reptilienii sunt constienti de faptul ca nu isi vor mai putea pastra forma umana si de aceea, prin supusii lor francmasoni incearca sa pregateasca terenul, obisnuindu-i pe oameni cu acest lucru (vezi emisiunile Discovery despre extraterestrii). Ei incearca acum sa faca public faptul ca exista de mii de ani pe planeta noastra si ca s-au implicat in mersul istoriei, ceea ce este adevarat, insa vrand sa ne pacaleasca ca ne-ar fi ajutat in bine.

Practic, ei vor sa faca o substituire cu rasa Marilor Blonzi, care si ei au intervenit de multe ori, insa chiar pentru a ajuta omenirea in momentele cruciale.

Reptilienii se hranesc cu emotiile si cu energia sexuala a oamenilor, ceea ce explica de ce este atât de important sexul în ritualurile satanice închinate „demonilor”, adica exact acestor reptilieni.

Figuri de reptile domina si  decoreaza caminele aristocratiei reptiliene din Marea Britanie, precum si bisericile si catedralele din Europa construite de Fratie.

Cercetatorii mai cred ca reptilienii controleaza o alta rasa de extraterestri, asa-numitii cenusii, cele mai cunoscute figuri de extraterestri din epoca noastra, cu ochii lor mari si negri.

Marea majoritate a relatarilor care descriu rapiri facute de extraterestri se refera la acesti cenusii. În lucrarile sale, Jason Bishop III descrie astfel ierarhia controlului: draconienii (reptilienii înaripati), draconienii neînaripati, cenusiii, iar la baza piramidei oamenii. Se pare ca exista de asemenea o „alianta” reptiliana cu alte grupuri de extraterestri.

Sacrificii închinate din antichitate zeilor (reptilienilor) continua pâna în zilele noastre. Una din principalele concluzii ale tuturor cercetarilor facute pe tema reptilienilor este ca acestia sunt complet lipsiti de emotii si de sentimente, hranindu-se în regiunea de jos a celei de-a patra dimensiuni cu emotiile inferioare ale oamenilor, precum frica, vinovatia si agresiunea.

Ori de câte ori emitem asemenea vibratii, noi nu le putem vedea în lumea în care traim, caci ele rezoneaza cu regiunea inferioara a celei de-a patra dimensiuni, unde sunt absorbite de reptilieni. Cu cât reusesc sa stimuleze mai mult aceste vibratii inferioare, cu atât mai mare este energia cu care se hranesc acestia. Asa se explica numeroasele razboaie umane, genocidurile, sacrificarea în masa a animalelor, perversiunile sexuale care dau nastere unor energii negative extrem de puternice si ritualurile de magie neagra, care includ sacrificii si care se desfasoara la o scara care îi va ului pe cei care nu au studiat acest subiect.

“Marii Blonezi”, provin din alte locuri ale Universului si  au luat contact cu planeta noastra de-a lungul timpurilor ,  sunt foarte evoluati spiritual, puri, frumosi si natura lor esentiala este iubirea si intelepciunea. Traditiile spirituale vorbesc despre aceste doua tipuri de fiinte ca fiind demoni, respectiv ingeri.
Francmasonii care au contact si sunt sunstinuti de Reptilieni, urmaresc sa creeze si sa mentina pe aceasta planeta o stare de mizerie, ignoranta si suferinta, pentru a crea mediul propice de dezvoltare al acestor fiinte, care in schimb le ofera francmasonilor putere efemera in aceasta lume. Majoritatea razboaielor sunt provocate si intretinute de francmasoni, pentru a crea un climat prielnic reptilienilor. Francmasonii considera campurile de lupta ca fiind altare de sacrificiu pentru demonii lor. Campurile de razboi, pline de durere si sange, sunt “hrana” preferata a acestor entitati.

Marii Blonzi  sau alte categorii de fiinte foarte evoluate ,existente acum in univers, pot interveni pentru a a-i ajuta pe oameni, insa numai daca oamenii vor cu adevarat si le cer aceasta.

Ei nu intervin niciodata fortat, pentru a nu viola liberul arbitru al oamenilor pe  care orice fiinta il are si care le-a fost daruit de Insusi Dumnezeu.

Reclame
Published in: on 21/11/2009 at 8:08 PM  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2009/11/21/despre-reptilieni/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Adevarat..Bravo

  2. Totul pleaca de la Geneze.Cand au iesit Muntii Carpati acum 100 000 000 de ani au aparut Ingerii deLumina pe Teritoriul Sravechi al Daciei.Ei si-au modelat Muntii Carpati cu Technologii avansate precum si laserul .Au format Gravuri care se vad din Spatiu iar noi oamenii le vedem de la 10 km deasupra .Ei au ramas sub Muntii Carpati Romanesti si sub marea Neagra care are un nume celebru dar foarte bine ascuns de catre ingerii intunericului din Orion.Deci se numeste Atlantida cea adevarata.

  3. este adevarat dar sunt de pee alta planeta iar planeta lor se afla la 2000 ani lumina de sistemul nostru solar sau mai mult nu de pe orion


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: