Spirit: Stallion Of The Cimarron- un armasar salbatec, care manifesta calitatile de exceptie ale unui conducator

Un film de animatie ,superb, despre aventurile unui cal salbatic prin zonele pustii si nedomesticite ale Americii. Acest armasar,  patrunde din curiozitate  in tinutul locuit al oamenilor, care au avut  dorinta  de al domestici pentru a-l folosi in armata sau la constructia unei cai ferate care trecea chiar prin tinutul lui natal .Calul refuza sa se lase imblanzit. Chiar si atunci cand se imprieteneste cu un tanar, Spirit nu renunta la dorinta lui de a fi liber. Spirit va deveni unul din cei mai mari eroi ai Vestului Salbatic si descopera dragostea atunci cand o intalneste pe Rain, o iapa deosebit de frumoasa.
Vitalitatea sa de exceptie , dorinta lui de libertate si grija pentru intreaga herghelie, inteligenta si curajul, demnitatatea,  acestea sunt calitati umane, care il promoveaza pe o treapta superioara regnului caruia ii apartine, punandu-l chiar pe un nivel superior conditiei umane. Intregul film este potentat de coloana sonara a lui Bryan Adams.

Reclame
Published in: Fără categorie on 11/04/2010 at 10:04 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/04/11/spirit-stallion-of-the-cimarron-un-cal-salbatec-care-personifica-calitatile-de-exceptie-ale-unui-conducator/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: