Sucurile acidulate afecteaza dintii copiilorBauturile organice care combina fructele cu o cantitate mare de zahar sunt principalele vinovate de erodarea dintilor copiilor, avertizeaza medicii stomatologi.

„Majoritatea parintilor nu sunt constienti ca sucurile naturale din fructe pe care acestia le cumpara copiilor contin la fel de mult zahar ca un suc facut din esente”, a afirmat dr. Philip Stemmer, medic stomatolog.

Medicul ii sfatuieste pe parinti sa limiteze pe cat posibil consumul de sucuri in randul micutilor, in conditiile in care sucurile acidulate duc la erodarea dintilor si la distrugerea smaltului acestora. Expunerea zilnica la aceste sucuri duce la micsorarea treptata a dintilor si la pierderea definitiva a smaltului. Dr. Stemmer ii sfatuieste pe parinti sa le permita copiilor sa consume sucuri acidulate numai in timpul mesei si sa supravegheze ca acestia sa se spele regulat pe dinti.

Reclame
Published in: Fără categorie on 11/04/2010 at 8:54 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/04/11/sucurile-acidulate-afecteaza-dintii-copiilor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: