Jocuri electronice pe calculator, un drog, cu durata efectului pana la o saptamana

Razer este un ingenios producator de echipamente jocuri electronice pe calculator, la acest moment. Si pentru a se distra putin, cu ocazia zilei de 1 aprilie au anuntat o noua gama de produse, Venom.

Este vorba despre o serie de substante psihotrope cu rol de a alunga somnul, spre a prelungi la maxim sesiunile de gaming.

Pe site sau prezinta doua astfel de produse, colorate caracteristic in verde. Primul este o solutie cu administrare intrvenoasa, si se numeste Venom Starter Park. Iar al doilea este un nebulizator de camera (aparat ce imprastie in aer particule foarte fine ale unui lichid), denumit Venom Nebulizer Starter Pack.

Razer spune ca in compozitia celor doua droguri sunt doar doua substante, oxymialterxin si doctixilin, cu adevarat magice. Acestea alunga somnul, potolesc foamea si setea, si tin jucatorul in priza pentru pana la o saptamana. Venom Starter Park costa 40 $, si contine trei pungi a 300 ml cu solutie perfuzabila, sistemul de administrare, si cinci ace de dimensiuni variate, toate aurite (ca unii conectori USB).

Venom Nebulizer Starter Pack este mai scump: 100 $. Dar acest aparat este recomandat LAN Party-urilor, pentru ca este suficient pentru pana la cinci persoane. Si sunt trei moduri de functionare, cu denumiri sugestive: usoara briza, aparat de fum si plamani de fier. Si impreuna cu dispozitivul ofera in acelasi pret si doua rezerve pentru nebulizat.

Acest mic filmulet ne prezinta,  cum poate fi dirijat un om pentru a ajunge la  destinatia dorita si cum ar putea juca un joc pe calculator, doar prin propria-i comanda mentala.

Reclame
Published in: Fără categorie on 24/04/2010 at 5:19 PM  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/04/24/droguri-de-la-razer/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. intradevar, recunosc si eu am cazut in plasa jocurilor


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: