Protestul unui cetatean al Romaniei care vrea sa isi tina familia sanatoasa

Afara cu OMG-urile din Romania

Buna ziua

In urma unei emisiuni in care ati fost partenera de discutie cu dl. Iulian Urban, am cunoscut cu mare stupoare parerea si mai ales intentiile dvs. de a planui intoxicarea populatiei Romaniei cu OMG. Am cunoscut si modul sfidator in care intelegeti sa tratati partenerii de discutie.

In legatura cu comentariul referitor la notificarea Portugaliei privind declararea Regiunii Autonome Madeira ca fiind zona unde nu se cultiva OMG, comentariu trimis dl-ului dr. ing. ION TONCEA, am inteles ca aveti probleme cu respectarea legii. Va dau niste exemple:

Daca suferiti de hipertiroidism si legea in Romania este sa se comercializeze toata sarea iodata, sare ce intra in foarte multe alte produse alimentare, de la produsele de panificatie pana la branzeturi, mezeluri, etc, dvs respectati acea lege si mancati toate acele produse? Asa va spune legea? Va veti agrava boala si veti ajunge in spital, in cel mai bun caz. Sau poate veti muri in chinuri.

Daca suferiti de insuficienta renala sau orice alta boala de rinichi, veti consuma blestemata faina cu fier, pentru ca asa spune legea, respectiv odiosul Codex Alimentarius? Veti muri, asa cum a murit bunica mea pentru ca a facut blocaj renal din cauza unor produse recomandate de medic dar care contineau fier. I-a fost fatal.

Exemplele pot continua dar ceea ce vreau sa spun este ca indiferent cat va straduiti sa introduceti, char prin lege, OMG-urile in Romania, noi nu o sa consumam niciodata aceste produse, vom lupta pentru sanatatea noastra. Chiar daca este o lege, vom lupta. Si vom face tot posibilul sa informam oamenii nevinovati asupra pericolului la care dvs. ii supuneti astfel incat planul dvs. malefic sa nu poata fi pus in aplicare. Si vom trai.

Ce interes economic are dl. inginer ION TONCEA? Ce fel de om sunteti? Un monstru? Cum puteti crede ca pe lumea asta nu exista decat oameni, asa ca dvs., care nu au altceva in suflet decat interese economice?

Raspunsul sfidator si nedemn de o persoana numita oficial intr-o comisie care reprezinta interesele tarii, dat d-ului dr. ing. Ion Toncea nu face decat sa intregeasca parerea noastra despre dvs.

Ati facut o lege prin care noi sa mancam OMG-uri? Vom lupta impotriva ei. Vom lupta pentru sustinerea unor oameni care sa interzica importul si mai ales cultivarea OMG-urilor in Romania, infestarea culturilor traditionale.

Daca efortul si energia pe care o depuneti acum pentru a promova OMG-urile ar fi canalizata spre sustinerea agriculturii organice, ati avea mare succes si ati ramane in inimile romanilor ca cea care ati salvat populatia de pericolul OMG. Daca pamantul agricol al tarii ar fi cultivat in totalitate, in mod organic si ecologic, am putea exporta produse alimentare de calitate si nici un roman nu ar mai suferi de foame.

Familia mea si prietenii mei se straduiesc sa devina independenti dpdv. al alimentatiei si sustinem fermele biodinamice si produsele organice din Romania. Vor fi tot mai multe si vor hrani tot mai multi oameni. Vom lupta pentru interzicerea OMG in Romania, cultivate sau importate. Nu va vom lasa sa ne imbolnaviti, stimata doamna. Si speram sa coborati cat mai repede de acolo de unde sunteti, ca sa nu faceti si mai mult rau oamenilor din Romania. Sunteti un aprig dusman al poporului roman si nu veti scapa de condamnarea acestuia, cu lege cu tot.
Reclamati abuzurile la adresa : office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa senatorului: iulian.urban@gmail.com

Reclame
Published in: on 02/05/2010 at 11:23 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/05/02/protestul-unui-cetatean-al-romaniei-care-vrea-sa-isi-tina-familia-sanatoasa/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: