Biblia despre reptilieni

Citim din Biblie, următorul pasaj: “Şi după cum ai văzut fierul amestecat cu lutul, aşa se vor amesteca prin înrudiri, dar nu vor avea legătură temeinică între ele, după cum fierul nu se poate amesteca la un loc cu lutul” (Daniel 2:43). Un pasaj uluitor, care te pune adânc pe gânduri. Cine se vor amesteca prin înrudiri? Cumva se referă la extratereştri?

Unul din lucrurile pe care multe răpiri extraterestre le au în comun îl reprezintă faptul că extratereştrii încearcă să se împerecheze cu oamenii sau să facă experimente cu organele reproducătoare. Această tactică “satanică” din zilele lui Noe era să ia controlul asupra lumii prin împerechierea cu oamenii şi crearea unei rase mixte de giganţi. Scopul? Pentru a corupe codul genetic uman, astfel încât Mesia să nu se mai poate naşte.

Să nu uităm de capitolul 6 din Biblie: “În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Geneza 6:4). De asemenea, să ne aducem aminte că indienii americani au atât de multe poveşti despre giganţii din trecutul omenirii.

Scopul ar fi fost perfect, dacă n-ar fi avut loc potopul lui Noe. Probabil că am fi avut parte de o mulţime de uriaşi astăzi pe Pământ. În prezent, tactica Satanei s-a schimbat. El încearcă să înşele cât se poate de mult, prin faptul că îngerii căzuţi încearcă să devină cât se poate de umani posibili. Cu cât “sămânţa extraterestră” este mai răspândită în lume, cu atât oamenii sunt mai uşor de posedat, manipulat şi înşelat, în special de către cei ce se află în poziţii cheie de putere. “Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh” (Efeseni 6:12).

sursa originală a articolului: http://www.prophecyupdate.com/miry_clay.htm

Reclame
Published in: Fără categorie on 23/05/2010 at 3:22 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/05/23/biblia-despre-reptilieni/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: