Omuleţii cenuşii din constelaţia Zeta-Reticuli

ZETASCel mai celebru caz de răpire a fiinţelor umane de către extratereştri este cel al soţilor Betty şi Barney Hill, eveniment ce ar fi avut loc în luna septembrie a anului 1961, conform declaraţiilor date de aceştia. Cei care i-au răpit, se pare, pe cei do soţi, vin din constelaţia Zeta-Reticuli, apropiată de steaua Barnard, vecină cu constelaţia Orion.

Cum arată extratereştrii din constelaţia Zeta-Reticuli?

Sunt foarte mici de înălţime (talia de 1,06-1,22 cm), culoarea pielii este cenuşie şi nu au organe sexuale sau digestive. Ei au fost creaţi printr-un proces de clonare în cadrul tehnologiei genetice extraterestre şi sunt o rasă veche, care s-a reprodus ea însăşi în urmă cu mii de ani. Omuleţii cenuşii au trăsăturile feţei foarte limitate, ochii mari, o foarte mică deschizătură pentru gură, iar nasul lipseşte. Ochii sunt mari, în formă de migdală, şi negri. Ei au dezvoltat atât de bine procesul de reproducere sexuală, încât toate organele sexuale şi aparatul lor digestiv sunt total atrofiate; sunt deci relativ apropiaţi de familia insectelor.

ZETAS sunt primii amestecaţi în mutilarea vitelor, ei absorbind din unele părţi ale corpului acestora anumite substanţe care îi stabilizează în procesul de clonare. Substanţele pot fi plasate, probabil, sub limbă, cea care le dă hrană şi stabilitate pentru câtva timp, şi provin din mai multe mucoase: buze, nas, organe genitale şi rectum, dar şi alte organe. Aceste substanţe glandulare servesc drept elemente nutritive în loc de hrană. Punerea substanţelor sub limbă nu este singura modalitate prin care se hrănesc. După cum se ştie, mutilarea vitelor se face, în general, după ce tot sângele a fost drenat în afara corpului.

ZETAS au în bazele lor cutii de metal şi cuve în care organele umane şi animale plutesc într-un lichid violet, care le menţin în suspensie. Ei înoată în mixtură şi absorb elementele nutritive prin pielea lor, utilizând, de asemenea, peroxid de hidrogen, care îi ajută să conserve lichidul.

Cum nu au aparat digestiv, extratereştrii în cauză elimină reziduurile prin piele, pentru aceasta ei având nevoie ca substanţele stabilizatoare să treacă prin diverse părţi ale corpului lor. Multe plante elimină urmând aceeaşi cale. Şi în acest proces este folosit peroxidul de hidrogen, care le ajută să elimine corect. S-a făcut aluzie la ZETAS ca la nişte omuleţi verzi, deoarece au o tendinţă să capete nuanţe verzi când nu s-au hrănit destul. Când sunt în această stare, sunt foarte vicioşi. Cloriarea acestor extraterestri se poate face rapid, reproducând o copie sintetică exactă.

ZETAS, sclavii altor extratereştri

Ei au o tehnologie care este mult avansată de cea umană şi care a condus la un acord cu guvernul Statelor Unite, conform căruia ar putea fi efectuate schimburi cu aceste tehnici. Omuleţii cenuşii din Zeta-Reticuli nu sunt stăpâni pe propriul destin şi se află mai degrabă sub dominaţia unei rase de oameni-reptilă pe planeta lor de origine. ZETAS vor să se elibereze de stăpânii lor, dar sunt temători. Ei par să dorească să lucreze în relaţie strânsă cu oamenii în efortul de a dobândi această libertate pe _care o au pe Pământ şi de care n-au avut parte niciodată înainte. În dorinţa lor de a păstra această libertate faţă de stăpânii lor reptilieni, ZETAS speră să joace un rol de stăpân pe Terra, sau să aibă cel puţin destul control pentru a fi în siguranţă şi a nu fi sclavii altor specii.

ZETAS au două clase sociale, una este FAUCON (HAWKISH), iar cealaltă mai asemănătoare cu porumbeii. ZETAS din această specie sunt mai rafinaţi şi capabili de relaţii comerciale cu oamenii, în timp ce celălalt tip este mai brusc, brutal şi rudimentar. ZETAS doresc să ajute oamenii în aşteptarea viitoarei confruntări cu stăpânii reptilieni, pe care cred că îi vor întâlni în următorii 20 de ani. Se vorbeşte chiar de un pretins „asteroid” aflat în drum spre Terra, adăpostind 30 de milioane de extraterestri reptilieni. Cu toate acestea, asteroidul şi-a deturnat, temporar, drumul în timp ce se deplasa în constelaţia DRACO.

Citim din Biblie, următorul pasaj: “Şi după cum ai văzut fierul amestecat cu lutul, aşa se vor amesteca prin înrudiri, dar nu vor avea legătură temeinică între ele, după cum fierul nu se poate amesteca la un loc cu lutul” (Daniel 2:43). Un pasaj uluitor, care te pune adânc pe gânduri. Cine se vor amesteca prin înrudiri? Cumva se referă la extratereştri?

Unul din lucrurile pe care multe răpiri extraterestre le au în comun îl reprezintă faptul că extratereştrii încearcă să se împerecheze cu oamenii sau să facă experimente cu organele reproducătoare. Această tactică “satanică” din zilele lui Noe era să ia controlul asupra lumii prin împerechierea cu oamenii şi crearea unei rase mixte de giganţi. Scopul? Pentru a corupe codul genetic uman, astfel încât Mesia să nu se mai poate naşte.

Să nu uităm de capitolul 6 din Biblie: “În vremea aceea s-au ivit pe pământ uriaşi, mai cu seamă de când fiii lui Dumnezeu începuseră a intra la fiicele oamenilor şi acestea începuseră a le naşte fii: aceştia sunt vestiţii viteji din vechime” (Geneza 6:4). De asemenea, să ne aducem aminte că indienii americani au atât de multe poveşti despre giganţii din trecutul omenirii.

Scopul ar fi fost perfect, dacă n-ar fi avut loc potopul lui Noe. Probabil că am fi avut parte de o mulţime de uriaşi astăzi pe Pământ. În prezent, tactica Satanei s-a schimbat. El încearcă să înşele cât se poate de mult, prin faptul că îngerii căzuţi încearcă să devină cât se poate de umani posibili. Cu cât “sămânţa extraterestră” este mai răspândită în lume, cu atât oamenii sunt mai uşor de posedat, manipulat şi înşelat, în special de către cei ce se află în poziţii cheie de putere. “Căci lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, ci împotriva începătoriilor, împotriva stăpâniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii, care sunt în văzduh” (Efeseni 6:12).

sursa originală a articolului: http://www.prophecyupdate.com/miry_clay.htm

Reclame
Published in: Fără categorie on 23/05/2010 at 3:03 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/05/23/dupa-ce-au-dat-gres-inainte-de-potopul-lui-noe-extraterestrii-se-imperecheaza-iarasi-cu-oamenii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: