Originea reptilienilor

planeta reptilelor

Aparent au fost impinsi aici in galaxia si dimensiunea noastra, de evenimente care transced notiunea de timp si spatiu. Cineva ia bagat aici sa reprezinte extrema negativa a dualitatii prezente in realitatea tri si quatro dimensionala. Entitatile ce inhabiteaza formele fizice reptiliene sunt blocate in sferele inferioare interdimensionale, sau a celei de-a 4a dimensiuni
( aici nici eu nu sunt 100 % clar cum si ce ). Cert e ca sunt blocati aici si nu pot transcede mai sus din cauza incapabilitatii de a iubi, de a simti si exprima compasiune.

Alfa Draconienii, o rasa reptiliana compusa din maestri geneticieni, modifica sau creaza forme de viata pe care ei le privesc ca resurse naturale. Aparent ei sunt cei ce au creat cea dintai rasa de primate pe care au adus-o mai intai pe Marte, apoi pe Pamant. Aceasta rasa de primate a fost modificata de numeroase alte rase, 21 la numar, rezultand o rasa care a suferit 22 de modificari. Aceasta rasa a devenit eventual Homo Sapiens Sapiens ceea ce suntem noi la nivel fizic. ADN-UL numara 12 ” fire ” …10 au fost inactivate deun grup din constelatia Orion pentru a ne regresa.

Doreau sa ne tina in urma pentru ca si-au dat seama cine suntem la nivel spiritual sau sufleteste. Noi suntem parte dintr-ulgrup de entitati cunoscut sub numele de Paal Tal ( care este un termen folosit de Draconieni, pentru ca s-au razboit mult timp cu entitati pe care le denumeau Paal Tal, opuse ca filozofie si mod de manifestare ) .

Paal Tal creau rase care puteau evolua subsecvent pe cont propriu in virtutea ” liberului arbitru ” si a dreptului la ” exprimare libera ” , iar draconienii creau rase pentru a le folosi ca resurse naturale.

Asa ca avem doua filozofii diametral opuse.

Draconienii au aflat cine suntem prin repertoriul emotiv extrem de larg pe care l-am acumulat ca bagaj genetic dupa 22 de modificari.

Reclame
Published in: on 23/05/2010 at 3:27 PM  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/05/23/originea-reptilienilor/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 comentariiLasă un comentariu

  1. Tot ce scrie aici este cat se poate de adevarat. Este f. bun articolul – daca veti continua sa cercetati va veti da seama ca lupta dintre bine si rau continua de milioane de ani. Deabea astept victoia finala a binelui si a iubirii propavaduita de ISUS. Doamne ajuta.

  2. sunt foarte bune comentarile si vreau sa fiu tinut la curent cu tot ce aveti mai nou


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: