Bilderberg 2010: Răcirea globală, unul din subiectele de pe agenda conferinței Paul Dorneanu 9 iunie 2010

sursa :http://www.infocon.ro/

http://www.bilderbergmeetings.org, se poate regăsi, surprinzător poate pentru unii, faptul că pe agenda discuțiilor la conferința de anul acesta a Bilderberg se regăsește subiectul Răcirea Globala (Global Cooling).

video-conferinta-presa-parlament-european-bilderberg

Cred că vom începe să vedem, în continuare, politici pentru taxarea CO2-ului, nu pentru că aceste este un gaz cu efect de seră (lucru nedovedit până în prezent), nu pentru că CO2 determină încălzirea globală, ci pentru că acesta determină răcirea globală!

Acum doi ani în urmă relatam într-un articol aflat pe infocon.ro faptul că World Wildlife Foundation a dat vina pe CO2 pentru cea mai rece lună August din ultimii 60 de ani în Australia.

Uita de incalzire globala, acum problema e racirea globala Încălzire? Răcire? Cui îi pasă? Taci și acceptă taxarea pe CO2
Grupul ecologist World Wildlife Fund (Fondul mondial a vieții sălbatice) a dat vina pe poluarea de către oameni cu emisii de carbon pentru faptul că August a fost cea mai rece din ultimii 60 de ani, în Australia.

Ziarul Sydney Morning Heral raportează:

Temperaturile de îngheț sunt o dovadă a nevoii urgente de a reduce emisiile de carbon, conform lui Paul Toni, manager de dezvoltare și suport al WWF.

„Ne putem aștepta la o climă mai extremă”, a spus Toni. Dl. Toni spune că dacă nu se iau măsuri, o vreme mult mai volatilă ne așteaptă.

Așadar, acum, emisiile de carbon nu sunt doar răspunzătoare pentru rapida încălzire a Pământului, dar în același timp, sunt cauza principală pentru răcirea Pământului, conform WWF.

Care din variante să fie?

Cu puțin timp în urmă, alarmiștii climei gândesc un plan radical de a folosi drone spațiale pentru a bloca Soarele, precum și alte metode, astfel încât să salveze umanitatea de la o încălzire rapidă globală cauzată de gazele cu efect de seră.

Acum ni se cere să credem că aceleași gaze cu efect de seră sunt responsabile pentru răcirea globală?

Avocații încălzirii globale cauzate de om se chinuiesc să explice faptul că 2008 a fost cel mai rece din ultimii 5 (cinci) ani.

În realitate, nu există încălzire globală

Incepând cu 1998 când temperaturile s-au stabilizat și au început să scadă ca urmare a scăderii activității solare (scăderea numărului de pete solare). Într-adevăr, luna august nu a înregistrat nici o pată solară.

Aceasta a lăsat pe unii oameni de știință să creadă că există un risc mai mare de a intra într-o eră glaciară decât suntem față de o încălzire globală.

Alarmiștii schimbării climatice se lovesc cu jenă de dovezile care arată că planeta se află pe un trend clar de răcire globală, natural.

China a trecut recent prin cea mai rece iarnă din ultimii 100 de ani, în timp ce nord-estul Americii a fost lovită de niveluri record de zăpadă și Marea Britanie a suferit cea mai rece lună de aprilie din ultimul deceniu. Mai mult, luna August a mai înregistrat un record pentru Marea Britanie: cea mai întunecată lună începând cu anul 1929, înregistrând doar 105.5 ore de soare din întreaga lună. Media lunii august este de 165 de ore de soare, conform biroului Met. Sursa: AFP

Desigur, nici una din aceste lucruri nu se potrivește cu noțiunea încălzirii globale ce impune taxe de CO2 ca să salveze planeta.

Răspunsul e simplu, pentru WWF: pur și simplu prin schimbarea frazei de la „încălzire globală” la „climă extremă”, lăsând cauza urmată în loc, ignorând dovezile științifice.

Reclame
Published in: on 17/06/2010 at 9:55 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/06/17/bilderberg-2010-racirea-globala-unul-din-subiectele-de-pe-agenda-conferin%c8%9bei-paul-dorneanu-9-iunie-2010/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: