Apare epoca matriarhatului sau a cipului ?

Chimizarea excesiva a naturii conduce la perturbari grave ale sistemului reproducator si nu numai.

Urmarea chimizarii excesiva a industriei, agriculturii, a modului de alimentatie gresit pe care omeniea l-a adoptat in ultimele decenii, este relevanta in aceste documentare realizate de oamenii de stiinta contemporani.

Ne indreptam, se pare, spre epoca matriarhatului. Barbatul isi pierde suprematia incet ,incet,iar locul lui va fi luat de femei , sau poate nici de ele. Cei care hotarasc destinul planetei stiu mai bine. Nici femeile nu stau pe roze, este promovata imaginea femeii slaba ,amemica ,scleletica chiar  , lipsita de vitalitate de catre marile agentii de modeling.

Intr-o lume inrobita, indobitocita, bolnava si nefericita , efectele chimizarii exesive ,in aproape orice sector de activitate , isi fac aparitia monstruos, dandu-ne posibilitatea sa ramanem consternati, dar si sa constientizam pericolul care a aparut, impreuna  cu tendinta clara de propagare avansata.

Intrucat partea de control a oamenilor , care corespunde cu masculinitatea din fiecare fiintaanimala, umana,  se diminueaza si in acest caz ,cineva va prelua controlul, Efectul pe termen lung intentionat sau nu isi face aparitia, iar noi ne intrebam copilareste: ce se petrece?De ce am ajuns aici?

Se poate spune ca nesocotim in continuare sfaturile inaintasilor si experienta lor de viata, iar istoria o invatam , ca sa nu ne moara si neuronii, ca altfel s-ar vedea ceva bun in viata noastra si nu am renunta asa usor la libertatea noastra.

Daca rasa umana ar intelege ca secretul bunastarii interioare si exterioare se afla in modul de a gandi si a actiona , fara a periclita bunastarea altor fiinte sau a ce exista in jur nostru ,cu alt cuvinte -lumea in care traim  ar fi mai buna, cu siguranta totul s-ar modifica spre binele oamenilor care traiesc pe aceasta planeta.

Interesant este de lecturat acest material, care expune informatii valoroase, in ceea ce priveste modul de gandire defectuos al unei fiinte , aflat in stransa legatura cu boala,  care i s-a declansat: Cauzele-Spirituale-Ale-Bolilor

Cancerul, boala secolului este in esenta o lipsa de dezorganizare a celulelor , o inmultire anormala tradusa in exterior prin lipsa organizarii armonioase a vietii  trepidante pe care o traim.

Cercetari in acest domeniu se fac continuu si cel mai bun tratament posibil pentru aceasta boala este hrana vie, naturala care te pune in legatura cu forta vietii, iubirea din noi care ne ajuta sa interactionam armonios unii cu altii, intentiile si faptele noastre bune care ne dau semtimentul de multumire sufleteasca, credinta puternica in Dumnezeu care ne sustine in tot ceea ce intreprindem in folosul nostru si al celorlalti. Iisus  la un moment dat ii spune unui bolnav lepros: „Credinta ta te-a vindecat!” Puteti viziona documentarul :adevarul-despre-cancer-documentar

Puteti viziona si articolul foarte bine documentat despre acest subiect fierbinte: content.aspx?lang=RO&item=6383

Deasemenea putem prefugura viitorul  sumbru ce ne asteapta.

Reclame
Published in: on 17/09/2010 at 7:42 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/09/17/natura-se-razbuna-chimizarea-excesiva-a-naturii-conduce-la-perturbari-grave-ale-sistemului-reproducator/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: