Aparitiile Sfintei Fecioare, peste tot în lume

Maxima zilei: Cand evenimentele te domina si nu mai ai control asupra lor, ti-a ramas o sigura arma de distrugere a raului, care se manifesta: credinta salvatoare in Dumnezeu.

În ultima suta de ani, întreaga omenire a asistat la miracolele si aparitiile Sfintei Fecioare Maria.

Istoria s-a repetat de la Napoleon Bonaparte pana în zilele de astazi, asa cum Fatima si-a dezvaluit secretele tot prin intermediul Maicii Domnului lumii; continuând mesajul si în Bosnia-Hertegovina la Medjugorje, în Africa la Kibeho – Ruanda, Tapao – Vietnam la Garabandal , Assiut – Egipt, Zeitoun – Egipt, Guadalupe – America de Sud, Garabandal – Spania si Filipine.

content.aspx?lang=RO&item=6117

content.aspx?lang=RO&item=6036

Icoanele si statuetele ce plâng cu lacrimi de mir sau sânge s-au tot înmultit în ultima suta de ani.
De circa 30 de ani avem mesaje periodice de la Maica Sfânta si chiar lunare, la Medjugorje. Pelerinaje cu oameni veniti de pe tot globul împânzesc Fatima, Medjugoje, Lourdes, Zeitoun, Garabandal, Tapao în grupuri de sute de mii de oameni. Chiar daca pare greu de crezut ca asa ceva se întâmpla pe glob la scara atât de mare, timpurile se vestesc în fel si chip, dar cu iubire si compasiune.

Este de notat faptul ca în toate aparitiile din: Portugalia, Franta, Bosnia-Hertegovina, Garabandal si Africa, Sfânta Fecioara Preacurata s-a adresat în exclusivitate copiilor, simpli pastori. Iata, istoria se repeta si în zilele noastre, Dumnezeu nu îsi iese din cuvânt, trimitându-ne înca o data catre simplitate, puritate si smerenie. Mai bine de 80 de ani, cele trei secrete de la Fatima, dupa cum sunt denumite, au fost clasificate drept strict secret.

În cel de-al treilea secret este mentionata o perioada ce va urma anilor 2000, în care judecata lui Dumnezeu îsi va face simtita prezenta prin cutremure, bezna totala timp de 72 de ore, în prezenta unui razboi atomic fara precedent.
Mesajele vorbesc si despre dezbinarea bisericii si a coruperii ei de cel întunecat prevestind soarta papalitatii.

Dupa ce Sfântul Papa Ioan Paul al II-lea a trecut de episodul nefast al încercarii de asasinat (se spune ca Maica Sfânta l-a salvat), si-a adus aminte despre secretul de la Fatima în care se spune ca un papa va fi omorât. Se subîntelege ca Papa avea cunostinta despre continutul mesajului.

În urma sa, cinci papi au ascuns mesajul, clarificând în anul 1960 ca secretul nu va fi facut public niciodata. Totusi, în anul 2000, Papa Ioan Paul al II-lea se hotaraste sa faca public continutul mesajului. Santa Lucia îsi vede visul împlinit si la scurt timp pleaca la Domnul.
Aparitiile Fecioarei Maria
În mod paradoxal, nimeni nu pare să fie interesat de miracolele şi mesajele contemporane ale Fecioarei, precum acele statui care plâng şi care se întâlnesc aproape peste tot în lume, în Columbia, în Italia, în Statele Unite, în Japonia şi chiar şi în Bangladesh.

Peste tot, mesajul pare să fie acelaşi: ameninţarea cu pedeapsa, o pedeapsă „mai mare decât potopul”, „aşa cum nu s-a mai văzut”, „foc va cădea din cer şi va distruge o mare parte din omenire, nescutind pe nimeni”, „iar supravieţuitorii vor fi atât de înspăimântaţi, încât vor regreta că nu au avut soarta celor morţi”.

Fecioara Maria a apărut în Ucraina , în satul Hruşiv.Sătenii au văzut-o plutind deasupra cupolei micii biserici din lemn care poartă hramul Maicii Domnului a Sfintei Treimi, biserică renumită totodată pentru o icoană şi pentru un izvor miraculos al Fecioarei Maria.

Ceea ce ea a spus la această apariţie ne dă fiori: „Timp de 80 de ani, credinţa voastră va fi atacată şi voi va trebui să suferiţi apărând-o”. „Pentru credinţa voastră, veţi fi persecutaţi de bolşevici”.

Părintele Romaniuk de la biserica ucraineană din Paris afirma la un moment dat, în treacăt, că de la instalarea comuniştilor la putere, mai mult de 3.000 de preoţi au fost deportaţi în Siberia. Părintele Martin, la rândul lui, nu a ezitat să spună lucrurilor pe nume: „Este un lucru foarte greu de spus, însă nu există o Biserică mai coruptă decât Biserica Ortodoxă rusă. Începând din 1928, Biserica rusă a fost mâna dreaptă a guvernului sovietic, acceptând exterminarea a milioane de ucraineni, de catolici, cât şi exterminarea tuturor episcopilor şi a tuturor preoţilor din Ucraina, iar acest lucru s-a petrecut şi pe întreg teritoriul Rusiei. Toţi cei care nu semnau manifestul comunist erau ucişi, iar aceasta nu i-a deranjat absolut deloc pe prelaţii trădători. Mai mult decât atât, ei chiar au spionat Biserica în favoarea comuniştilor.

” În 1917, trei copii au afirmat că au văzut-o pe Fecioara Maria, aceasta transmiţându-le anumite mesaje specifice pentru creştini şi pentru Papă, mesaje mai mult decât îngrozitoare despre pedeapsa dumnezeiască pentru omenire. Ele preveneau oamenii cu privire la o mare nenorocire care se va abate asupra lor în cazul în care vor continua să păcătuiască. Au fost trei revelaţii divine, însă ultima a rămas secretă, nefiind încă dezvăluită oamenilor, dar fiind consemnată pe o coală de hârtie.

Fecioara Maria, prevesteşte (în cadrul celui de al treilea secret) că vor fi războaie, boli, cănaţiuni întregi vor dispărea, că vor fi trei zile de beznă, epidemii care vor şterge într-o singură noapte ţări întregi de pe hartă şi că suprafeţe de uscat vor fi înghiţite de ape, devastate de tornade şi de furtuni.

Acesta nu este deci un mesaj prea plăcut, iar lui Ioan Paul al II-lea nu-i convenea deloc aceasta. Aşa că el a lăsat dintr-o dată toate acestea într-un plan secund, deoarece, în opinia lui, omul este binecuvântat şi tocmai de aceea el va reuşi şi trebuie să fie ajutat să-şi construiască aşezările şi comunitatea. Este o filosofie cu totul diferită.

Mesajul Fecioarei este răspunsul direct la întrebarea de ce mântuirea lumii trebuie să înceapă cu Ucraina.

Jurnalistul Roy Abraham Varghese notează, într-un articol din revista săptămânală Maica tuturor popoarelor, consacrată Fecioarei Maria: „Aproximativ 500.000 de persoane au asistat la apariţiile Fecioarei Maria până la data de 15 august.

Fecioara Maria a spus: «Am venit în mod special pentru a-i mulţumi poporului ucrainean, deoarece voi sunteţi cei care au suferit cel mai mult pentru biserica lui Hristos în ultimii 70 de ani. Am venit ca să vă liniştesc şi ca să vă spun că suferinţele voastre se vor sfârşi în curând. Ucraina va deveni un stat independent»”.

Înainte ca ea să îşi facă apariţia, o lumină strălucitoare a acoperit biserica şi împrejurimile; această lumină a putut fi văzută până şi în programele de televiziune. Fecioara Maria „ieşea” din această lumină şi plutea deasupra bisericii. Cu privire la catastrofa de la Cernobâl, ea a spus:

„Nu-i uitaţi pe cei care au murit în acest dezastru. Cernobâl este o chemare şi un semn pentru lumea întreagă. Iertaţi-i pe duşmanii voştri. Prin voi şi prin sângele martirilor va veni convertirea Rusiei. Pocăiţi-vă şi iubiţi-vă unii pe alţii.

Au venit timpurile acelea care au fost vestite ca fiind vremurile din urmă. Priviţi nefericirea care covârşeşte lumea…păcatele, lenea, genocidurile.

Rugaţi-vă pentru Rusia. Asuprirea şi războaiele continuăsă sălăşluiască în minţile şi în inimile oamenilor. Cu toate acestea, Rusia continuăsă-L renege pe Fiul meu. Rusia respinge viaţa cea adevăratăşi continuă să trăiască în întuneric…

Dacă Rusia nu se întoarce la creştinătate, va avea loc şi un Al Treilea Război Mondial şi lumea întreagă se va îndrepta spre ruină.” Atitudinea Ucrainei este crucială în convertirea Rusiei. Ucraina este cheia pentru instaurarea păcii în lume. Iar Rusia este cea care va converti Occidentul. Însă scânteia care va provoca toate acestea va veni din Ucraina.”

Dupa cum ne aducem aminte ,aproape in toate locurile incarcate de spiritualitate au fost create si purtate conflicte armate, parca sa se diminueze incarcatura spirituala de exceptie a evenimentelor de cea mare pura vibratie cu cele de cea mai joasa vibratie. In ciuda atator conflicte armate, rezonanta autentica a dumnezeirii si-a pastrat savoarea si nimic nu o poate intina, deoarece se afla deasupra tuturor rezonantelor.  Se poate mentiona Fasia Gaza-Palestina de azi si Tara sfanta  din trecut, unde IIsus Hristos s-a nascut, si care nu a avut liniste si pace niciodata, razboiul din Iugoslavia dezlantuit perfid, dupa aparitiile mariale ale Maicii Domnului in 1919, Insula serpilor-fosta proiectie a Shambalei- Tara Inteleptilor sau a Blajinilor in plan subtil, acum teritoriu destinat armatei ruse. Romania, Centrul Federatieii Cristice, cu muntii ei , cu gura de rai,cu Sfinsul- un teritoriu ce prezinta interes pentru armata americana , care si-a instalat o baza militara, la Constanta  –vechea Histrie– portal de patrundere in Shambala inteleptilor , ca si alte locuri de taina din Romania  si din lume.

Bibliografie: angelinspir, Romania esoterica, yogaesoteric

Reclame
Published in: Fără categorie on 23/09/2010 at 6:47 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/09/23/aparitiile-sfintei-fecioare-peste-tot-in-lume/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: