Armoniile cosmice produse de campul magnetic al Soarelui

Specialistii in astronomie de la Universitatea Sheffield au reusit sa inregistreze, pentru prima data, armoniile stranii produse de campul magnetic al Soarelui in atmosfera exterioara a stelei. Ei au descoperit ca liniile de camp magnetic produc in atmosfera exterioara a soarelui vibratii asemanatoare corzilor instrumentelor muzicale.

Folosind imaginile prin satelit ale acestor linii de camp magnetic, care pot avea o lungime de 60.000 de mile, oamenii de stiinta au putut sa recreeze sunetul transformand vibratiile vizibile in sunet si crescand frecventa acestora, astfel incat sa poata fi percepute de urechea umana.

Profesorul Robertus von Fay-Siebenburgen, seful Departamentului de cercetare a fizicii solare de la Universitatea Sheffield, spune despre aceasta experienta: „Este frumos si straniu in acelasi timp sa auzi aceste zgomote produse de o sursa atat de puternica pentru prima oara”.

Acesta este de parere ca studierea „muzicii Soarelui” ar putea oferi noi modalitati de anticipare a furtunilor solare si nu numai.
Muzica soarelui poate constitui o metoda eficienta de a solariza fiintele ce traiesc pe aceasta planeta,acum cand feminitatea ia locul masculinitatii prin ascultarea  si asimilarea vibratiei sonorae a planetei soare, trezindu-ne rezonanta cu energiile subtile pe care ea le vehiculeaza. Precum apa inregistreaza starile sufletesti si puterea cuvintelor , tot asa si muzica planetelor ne poate ajuta .

Ce bine ca iluminatii nu au acces la toate galaxiile! Exista mii de sori. O sa fie stapani pe o planeta, o perioada de timp si cum tot ce a fost creat are un final, vom asista in viata fiind sau dintr-un alt plan al manifestarii, la distrugerea raului nascut si proliferat.

Puteti audia melodia nealterata a planetei soarelui, datatoare de solaritate si control, dar si a va documenta in privinta sunetelor benefice ale planetelor: soarelui-inregistrata-de-oamenii-de.html

www.muzicoterapie.ro– terapie cu sunete

sursa: devatatorul

Reclame
Published in: Fără categorie on 23/09/2010 at 8:21 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/09/23/armoniile-cosmice-produse-de-campul-magnetic-al-soarelui-in-atmosfera-sa-exterioara/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: