Copii de cristal ai planetei au ales sa ne incante in aceasta existenta

Copiii de Cristal au inceput sa apara pe planeta in jurul anului 2000, desi unii ii dateaza usor mai tarziu.interviu-cu-un-copil-de-cristal.html

Acestia sunt copii extrem de puternici, al caror scop principal este sa ne duca catre urmatorul nivel in evolutia noastra, si sa ne reveleze puterea noastra interioara si divinitatea noastra. Ei functioneaza ca o constiinta de grup mai degraba decat ca indivizi, si ei traiesc prin „Legea lui Unu” sau Constiinta Unitatii. Ei sunt o forta puternica pentru dragoste si pace pe planeta.

Adultii Indigo si de Cristal sunt formati din doua grupuri. In primul, sunt cei care s-au nascut Indigo si acum realizeaza tranzitia catre Cristal. Asta inseamna ca sufera o transformare fizica si spirituala care le trezeste constiinta „Cristica” sau „Cristalina” si ii leaga de copiii de cristal ca parte a undei evolutive a schimbarii.

In cel de-al doilea grup intra cei care s-au nascut fara aceste calitati, dar le-au achizitionat sau sunt in curs de a le achizitiona prin propria lor stradanie si urmarirea cu staruinta a cararii spirituale. Da, asta inseamna ca toti avem potentialul de a deveni parte din grupul de inaltare al „ingerilor umani”.

Copii de cristal sunt firi vesele, delicioase si iertatoare. Acesti noi Lucratori intru Lumina, cu varste de la nou-nascuti pana pe la sapte ani, difera de generatiile precedente. Fiinte ideale din multe puncte de vedere, ei arata directia in care se indreapta omenirea … si este o directie pozitiva!

Mai intai vin Copiii Indigo, care isi croiesc drum cu toporul, taind fara mila tot ce este lipsit de integritate. In urma lor, Copiii de Cristal parcurg cararea deschisa intr-o lume mai plina de certitudine si siguranta.

Aceste doua generatii au fost definite prin termenii Indigo si Cristal, deoarece acestia descriu cel mai exact culoarea aurei lor si modelul lor energetic. Copiii Indigo au in aura o proportie foarte mare de albastru indigo. Aceasta e culoarea caracteristica pentru „chakra celui de-al treilea ochi”. Aceasta chakra comanda clarviziunea, sau capacitatea de a vedea energia, spiritele si de a avea viziuni – care este un dar al multora dintre Copiii Indigo.

Copiii mai in varsta (aproximativ intre 7 si 25 de ani), numiti „Copiii indigo”, impartasesc anumite caracteristici cu Copiii de Cristal. Ambele generatii sunt foarte senzitive si mediumnice, si au scopuri importante in viata. Principala diferenta este temperamentul lor. Cei Indigo au un spirit de razboinic, deoarece telul lor colectiv este sa zdrobeasca vechile sisteme care nu ne mai sunt de folos. Ei sunt aici sa anuleze sistemele guvernamentale, educationale si legale carora le lipseste integritatea. Pentru a atinge acest tel, ei au nevoie de temperament si determinare arzatoare.

Acei adulti care rezista schimbarii si care pretuiesc conformismul se poate sa-i inteleaga gresit pe cei Indigo. Adesea acestia sunt etichetati in mod gresit cu diagnostice psihiatrice cum ar fi Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive (SADH) sau Sindromul Atentiei Deficitare (SAD). Din pacate, atunci cand acestia sunt sub medicatie, persoanele Indigo isi pierd adesea senzitivitatea lor frumoasa, darurile spirituale si energia de luptator…

In comparatie, Copiii de Cristal sunt binecuvantati si echilibrati temperamental. Sigur, si ei pot avea ocazional accese de furie, dar acesti copii sunt foarte iertatori si placuti. Cristalinii sunt generatia care beneficiaza de valvataia raspandita de cei Indigo.

Mai intai, Copiii Indigo au condus cu sabia, taind orice lucru caruia ii lipsea integritatea. Apoi Copiii de Cristal au calcat pe cararea curatata, intr-o lume mai protejata si mult mai sigura.
Termenii „Indigo” si „Cristal” au fost dati acestor doua generatii deoarece ei descriu cu cea mai mare acuratete culorile aurei lor si modelele energetice. Copiii Indigo au o multitudine de albastru-indigo in aura lor. Aceasta este culoarea „chakrei celui de-al treilea ochi”, care reprezinta centrul energetic din creier localizat intre cele doua sprancene. Aceasta chakra regleaza clarvederea, sau abilitatea de a vedea energia, viziuni si spirite. Multi dintre copiii Indigo sunt clarvazatori.

Copiii Indigo pot simti lipsa de onestitate, asa cum un catel poate simti frica. Persoanele Indigo stiu cand sunt mintite, luate peste picioar sau manipulate. Si devreme ce scopul lor colectiv este sa ne plaseze intr-o lume noua, a integritatii, detectoarele interioare de minciuni ale celor Indigo sunt integrale.

Asa cum am amintit mai devreme, acest spirit de razboinic este amenintator pentru unii adulti. Astfel ca, persoanele Indigo nu sunt capabile sa se conformeze situatiilor disfunctionale de acasa, de la serviciu sau de la scoala. Ei nu au abilitatea de a se disocia de sentimentele lor si sa pretinda ca totul e O.K. … numai in cazul in care sunt sub medicatie sau sedati.

Generatia care i-a precedat pe Copiii de Cristal este cunoscuta sub denumirea de Copiii Indigo si ei au batatorit calea pentru Cristale. Unul dintre darurile spirituale ale Copiilor Indigo este sa simta necinstea, asa cum un caine simte teama.

Copiii Indigo stiu cand sunt mintiti, tratati de sus, sau manipulati. Si, intrucat menirea lor colectiva este sa deschida calea spre o noua lume a integritatii, detectoarele interioare de minciuni ale Copiilor Indigo sunt totale, iar spiritul lor razboinic constituie o amenintare pentru unii adulti. In plus, Copiii Indigo sunt incapabili sa se adapteze la situatii disfunctionale – acasa, la lucru, sau la scoala, in afara de cazul in care sunt tratati cu medicamente sau sedative.

Copiii de Cristal au o aura superba, multicolora, opalescenta, in nuante pastelate, asemanatoare cu efectul de prisma al unui cristal de cuart. Aceasta generatie se distinge, de altfel, si printr-o adevarata fascinatie pentru cristale si pietre. De aici le vine si numele de „Copii de Cristal”.

Spre deosebire de Copiii Indigo, Copiii de Cristal sunt niste firi binecuvantate, fericite si cu un temperament echilibrat. Sigur ca se poate intampla sa mai faca crize de furie, dar acesti copii sunt, in cea mai mare masura, iertatori si prietenosi. Cristalele sunt generatia care beneficiaza de pe urma efortului exploziv de deschizatori de drum al Copiilor Indigo.

Primul lucru pe care cei mai multi oameni il observa la Copiii de Cristal sunt ochii lor, mari, patrunzatori si inteligenti peste varsta lor. Ochii lor iti retin privirea si te hipnotizeaza, in timp ce realizezi ca sufletul ti-e dezvelit ca sa-l poata copilul vedea. Probabil ca ati observat aceasta noua „semintie” de copii populand rapid planeta noastra. Ei sunt voiosi, incantatori si iertatori. Aceasta generatie de noi lucratori ai luminii, cu varste aproximativ intre 0 si 7 ani, sunt ca nici o alta generatie.  Ideali in multe privinte, ei sunt indicatoarele pentru directia in care se indreapta omenirea … si este o directie buna!

Iata care sunt caracteristicile Copiilor de Cristal:
– De obicei sunt nascuti incepand cu anul 1995;
– Au niste ochi enormi, cu o privire intensa;
– Au o personalitate cuceritoare, magnetica;
– Sunt extrem de afectuosi;
– Incep sa vorbeasca destul de tarziu;
– Au o orientare muzicala evidenta si este posibiI sa inceapa sa cante inainte de a invata sa vorbeasca;
– Pentru a comunica, se folosesc de telepatie si de un limbaj format din semne pe care si Ie inventeaza singuri;
– Pot fi diagnosticati drept suferind de autism, sau de sindromul Asperger;
– Au un temperament echilibrat, bland si iubitor;
– Sunt intelegatori cu ceilalti si ii iarta;
– Sunt extrem se sensibili si simtitori fata de ceilalti;
– Sunt foarte legati de natura si animale;
– Dau dovada de capacitati tamaduitoare;
– Sunt foarte interesati de cristale si pietre;
– Vorbesc deseori despre ingeri, indrumatori spirituali si amintiri din vieti trecute;
– Au un simt artistic si creator deosebit de dezvoltat;
– Prefera hrana vegetariana si sucurile, in loc de „mancarea obisnuita”;
– Pot fi niste exploratori si cataratori neinfricati, cu un simt al echilibrului uimitor;

-pot fi fiinte spirituale remarcabile care ne reamintesc de capacitatile noastre divine uitate, demonstrandu-ne cu puritatea lor zestrea uitata a unei fiinte umane evoluate ;

Darurile spirituale innascute ale Copiilor de Cristal sunt si ele intelese gresit – in special capacitatile lor telepatice, care ii fac adesea sa inceapa sa vorbeasca mult mai tarziu decat varsta la care majoritatea bebelusilor au invatat deja sa vorbeasca.

In noua lume pe care o introduc Copiii Indigo, vom fi cu totii mult mai constienti de gandurile si sentimentele noastre intuitive; nu ne vom mai baza atat de mult pe cuvantul scris sau vorbit.

Comunicarea va fi mai rapida, mai direct, si mai sincera, pentru ca se va face de la minte-la-minte. Sunt deja tot mai numerosi aceia care devin constienti de propriile capacitati paranomlale. Interesul nostru pentru fenomenele paranormale a atins un nivel maxim, alimentat de carti, emisiuni TV si filme cu acest subiect.

Asa ca, nu este surprinzator ca generatia care vine dupa Copiii Indigo are capacitati telepatice incredibile. Dupa cum am pomenit mai sus, multi dintre Copiii de Cristal au modele de vorbire intarziate si nu este pentru ei un lucru neobisnuit sa astepte pana la trei sau patru ani, ca sa inceapa sa vorbeasca. Parintii, insa, nu au nici un fel de dificultate sa comunice cu copiii lor tacuti – ba dimpotriva! Parintii se angajeaza in comunicarea de la minte-Ia-minte cu Copiii lor de Cristal – iar pentru a-si transmite gandurile, Cristalele folosesc o combinatie de telepatie, limbaj al semnelor pe care si-l inventeaza singuri si sunete (inclusiv cantece).

Necazurile incep atunci cand diferiti profesionisti din sistemul medical sau de invatamant ii categorisesc pe Copiii de CristaI ca avand modele de vorbire „anormale”. Nu este nici o coincidenta ca, pe masura ce se nasc tot mai multi Copii de Cristal, numarul de diagnosticari de autism a atins un nivel record!

Este adevarat ca reprezentantii Copiilor de Cristal se deosebesc de alte generatii, dar de ce trebuie sa definim aceste diferente drept patologice? Daca acesti copii comunica cu succes in familie, iar parintii nu reclama nici un fel de probleme ‘” atunci de ce sa cream necazuri, acolo unde nu exista?

Criteriile de diagnosticare pentru autism sunt foarte clare: persoana autista traieste in lumea sa proprie si nu are legatura cu alti oameni. Persoana autista nu vorbeste din cauza lipsei de interes de a comunica cu ceilalti.

Criteriul de diagnostic pentru autism este destul de clar. El arata ca o persoana autista traieste in propria ei lume, si este deconectata de alti oameni. Persoana autista nu vorbeste din cauza unei indiferente fata de comunicarea cu altii.
Copiii de Cristal sunt exact opusul. Ei sunt printre cei mai conectati, comunicativi, iubitori  dintre oricare generatie. Ei sunt de asemenea destul de inzestrati cu daruri filozofice si spirituale. In plus ei arata un nivel fara precedent de bunatate si sensibilitate acestei lumi. Copiii de Cristal imbratiseaza spontan si sunt grijulii cu oamenii la nevoie. O persoana autista nu ar face asta!

Akiane Kramarik-pictorita la 13 ani

www.artakiane.com- vizionati galeria de tablouri superba

Micuta pictorita spune ca tematica minunatelor sale lucrari este dictata de divinitate cu care este in legatura permanenta prin intermediul rugaciunilor. Akiane Kramarik povesteste ca la varsta de la patru ani a avut o revelatie, prin care Dumnezeu i-a dezvaluit faptul ca doreste sa picteze pentru El. Spune ca va picta in continuare, dar are si alte planuri marete de viitor. „Vreau sa calatoresc in Africa si Europa si oriunde in lume pentru a-i ajuta pe copiii orfani si fara adapost. Ii voi ajuta sa inteleaga, de asemenea, mesajul pe care Dumnezeu mi l-a transmis”, afirma Akiane. Picturile sale infatiseaza animale, peisaje, oameni, copii, flori si pe Iisus Hristos.

Dincolo de exceptionalul talent la pictura, Akiane Kramarik este, fara doar si poate, un copil aparte. La scurt timp dupa revelatia avuta la varsta de patru ani, ea a reusit sa-si converteasca parintii atei la crestinism (mama este de origine lituaniana, iar tatal este american). La 7 ani ani a inceput sa scrie poezii si aforisme, considerate de critici, de asemenea, extraordinare.

Reclame
Published in: Fără categorie on 23/10/2010 at 1:47 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/10/23/copii-de-cristal-ai-planetei/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: