Sfarsitul Sanatatii Populatiei Umane

Votul pentru proiectul Senatului S510-Legea modernizarii sigurantei alimentare, este iminent, iar consecinta ar fi scoaterea gradinăritului si pastrarea semintelor in afara legii.

Semnati o petitie urmand link-ul:
senate-bill-s-510-food-safety-modernization-act-vote-imminent-would-outlaw-gardening-and-saving-seeds.html

Proiectul Senatului nr. 510, Legea modernizarii sigurantei alimentare, a fost numit „cel mai periculos proiect de lege din istoria Statelor Unite ale Americii”. Aceasta ar acorda guvernului SUA noi competente privind dreptul publicului de a creste, comercializa si transporta orice alimente. Acest proiect oferi statului puterea de a reglementa modul in care va plantati rosiile din gradina. Statul ar avea puterea de a aresta si inchide oamenii care vand castraveti in pietele fermierilor. Asa ar fi incriminat transportul produselor ecologice, dacă nu sunt in conformitate cu regulile autoritare ale guvernului federal.

„Aceasta lege va initia ofensiva impotriva cultivarii, comertului si consumului de produse alimentare si agricole. Va fi neconstitutional si contra dreptului natural sau, daca vreti, contra vointei lui Dumnezeu „-. Dr. Shiv Chopra, Canada Health whistleblower?page_id=2)
Aceasta lege tiranica pune toata productia de alimente (da, chiar si hrana cultivata in propria gradina), sub autoritatea Departamentului pentru Securitate Interna. Da – exact aceiasi oameni care conduc TSA-ul si programele sale de pipaire si scanare la pielea goala a pasagerilor.

Aceasta lege ar oferi guvernului SUA si puterea de a aresta orice producator alimentar care creste legume in gradina sa, tratandu-l ca pe un infractor (un „traficant”), doar pentru faptul ca-si cultiva salata si ca o vinde in piata locala.

De asemenea, cedeaza suveranitatea SUA asupra produselor alimentare proprii in favoarea Organizatiei Mondiale a Comertului (OMC) si a Codex Alimentarius.

Aceasta lege ar incrimina pastarea semintelor 20 …), transformand gradinarii care fac acest lucru in infractori de rand. Acest lucru este, evident, conceput pentru a oferi corporatiilor precum Monsanto, un monopol asupra semintelor.
Luati masuri acum, sau veti pierde dreptul de a cultiva plante in propria gradina.

Acum suntem in pericol sa ne pierdem dreptul de a cultiva propria hrana daca acest proiect de lege al Senatului este aprobat.

Aceasta este o lege periculoasa, tiranica, care ar forta poporul american sa intre intr-o era a intunericului si malnutritie. Aceasta ar incrimina multi dintre oamenii care ne cultiva alimentele si care transforma productia de alimente intr-un alt monopol corporativ.

sursa :Ortodoxia

Romanii vor fi obligati sa-si reabiliteze pe banii lor fatadele caselor si blocurilor

Proprietarii din blocuri sau case la curte vor fi obligaţi să ia măsuri de reabilitare a faţadelor deteriorate, potrivit unui proiect de lege iniţiat de Ministerul Dezvoltării Rurale şi Turismului (MDRT).

„Avem o lege, e gata, probabil că va intra miercuri (în Guvern, n.r.), pentru reabilitarea faţadelor, prin care vom obliga proprietarii de imobile să reabiliteze faţadele, acolo unde este cazul, cu sprijinul statului”, a spus ministrul de resort Elena Udrea, la Romanian Construct Forum, organizat de Mediafax. Cheltuielile aferente reabilitării imobilelor cu faţade deteriorate vor fi suportate de proprietari, dar şi de primării, în măsura în care acestea au fonduri aprobate, iar beneficiarii lucrărilor reprezintă cazuri sociale, se arată în proiectul de lege obţinut de gândul. Proiectul „privind măsuri de creştere a calităţii arhitectural-ambientale a clădirilor” exceptează de la reabilitare faţadele blocurilor reabilitate termic, ale celor încadrate în clasa unu de risc seismic, sau clădirile şi ansamblurile clasate sau în curs de clasare ca monumente istorice. Faţadele deteriorate sunt, conform proiectului, cele care „pun în pericol siguranţa şi sănătatea populaţiei şi/sau care afectează calitatea cadrului urban construit şi a spaţiilor publice urbane”.

Amenzi de 8.000 de lei pentru cei ce refuză accesul în clădire

sursa:Gandul

Reclame
Published in: Fără categorie on 26/11/2010 at 8:03 PM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2010/11/26/sfarsitul-sanatatii-populatiei-umane/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: