Memoriu Sinodului ortodox grec cu privire la cardul electronic al cetateanului

Anul viitor, in Grecia ( ca de altfel si la noi ) vor fi implementate cartile de identitate cu cip biometric. Un mare duhovnic al ortodocsilor din Grecia, parintele arhimandrit Sarandis Sarandos, trage semnalul, la fel cum in Romania, Parintele Justin ne-a avertizat de pericolul acceptarii acestor acte, premergatoare pecetii lui antihrist.
Se face inscrierea in guvernarea electronica, care ne introduce in statul lui antihrist. Sa ia pozitie ierarhia fata de cardul electronic al cetateanului …

Acestea le cere Arhimandritul Sarandis Sarandos presedintelui Sinodului Permanent, Arhiepiscopului Atenei Ieronim, printr-un memoriu amanuntit. Pozitia trebuie sa se ia inainte de legiferarea cardului electronic al cetateanului, care va fi insotit de blestemata pecetluire a Apocalipsei.

Arhimandritul Sarandis Sarandos, cunoscut parinte duhovnicesc in toata Grecia pentru lucrarea sa duhovniceasca si scriitoriceasca, dar si prin emisiunile sale radiofonice bisericesti, a trimis Presedintelui Sinodului Permanent, Ieronim, un memoriu in care atrage atentia ca la porunca Noii Epoci Grecia intra in “guvernarea electronica”. In acest cadru, cetatenii si credinciosii ortodocsi vor fi inzestrati, asa cum au anuntat primul ministru si ministrul de interne, cu cardul electronic al cetateanului, care slujeste statul Antihristului ca “instrument” al “guvernarii electronice”. In argumentatul sau memoriu, il cheama pe Arhiepiscop si Ierarhia sa ia pozitie inainte de consacrarea “cardului cetateanului” in care vor fi continute date de-a dreptul neverosimile (clasificate) despre persoana noastra, demers care va conduce la impunerea blestematei pecetluiri, care va urma cardului. Parintele Sarandis Sarandos atrage atentia ca intaistatatorii Bisericii sunt datori sa ia atitudine ca unii ce indruma poporul credincios si clerul cinstit. Instiinteaza ca, in cazul in care se vor impune simbolurile lui Antihrist, el nu le va accepta.

Textul complet al memoriului este urmatorul:

Catre Prea Fericitul Arhiepiscop al Atenei si intregii Grecii, Ieronim, Presedinte al Sfantului Sinod al Bisericii Greciei, catre Inalt Prea Sfintitii si Prea Sfintitii Arhierei ai Ierarhiei Bisericii Greciei, prin Inalt Prea Sfintitului Mitropolit al Kifisiei, Amarousios si Oropos, Chiril[1]Marousi 17-6-2010

Prea Fericirea Voastra, Inalt Prea Sfintiile si Prea Sfintiile Voastre, cu evlavie va sarut dreapta.Permiteti-mi sa va rapesc vremea cu o tema deloc lipsita de importanta.Deoarece poporul nostru intreaba, cu smerenie consider ca trebuie sa ne ocupam serios cu o problema care deja a inceput prin AMKA[2] si continua cu procedurile de decretare a cardului cetateanului.

Sfantul Sinod al Bisericii Greciei a sustinut in trecutul recent (23-10-2009, la a treia sedinta a Sinodului Permanent pe luna octombrie)[3] ca s-a ocupat cu tema AMKA. A publicat a scurta instiintare ca AMKA este un simplu numar necesar si nu se pune in pericol mantuirea noastra prin primirea si folosirea acestui numar. Ceva mai inainte, pe 17 iulie 2009, scrisesem adresandu-ne Prea Fericirii Voastre ca AMKA consacrat prin Legea 3655/2008, nr. 153, in acord cu viziunea Conditiei Schengen, ne obliga sa primim Cardul de Sanatate, in timp ce concomitent ne ameninta cu excluderea pe toata viata si din toate activitatile ei, daca nu o primim.

In paralel am analizat modul in care a fost creat AMKA care inlatura certificatul de botez, numele pe care l-am primit prin Taina botezului si ne numeroteaza, pentru ca Noua Epoca nu ne recunoaste ca persoane – cum sa stie acest lucru! –, ci ca unitati aritmetice impersonale. Acum, cei care nu am primit si nu folosim AMKA – si nu suntem putini – suntem nevoiti sa ne platim medicamentele, fiind exclusi treptat de la toate posibilitatile de asigurare, pentru care am platit din destul bani peste patruzeci de ani.

Insa evolutiile lucrurilor sunt navalnice.

Ascultandu-l pe primul ministru cum isi sustine declaratiile programatice, in afara de invitatia cetatenilor de a lua parte la efortul de iesire din criza si la directiile generale de guvernare in segmentele vitale ale vietii publice, am fost atenti la importanta pe care a dat-o „Cardului electronic de sanatate” ca „instrument” de baza in reusita „guvernarii electronice”. In urmatoarele sale interviuri vorbeste despre Cardul electronic al Cetateanului.

Primul ministru afirma ca in Cardul Cetateanului prin care se vor interconecta electronic si toate serviciile publice, se vor incorpora A.Φ.Μ. (Numarul de Inregistrare Fiscala), AMKA, numarul electoral, pasaportul, permisul auto, cardul pentru taxele de trecere (pe autostrada, pod etc), actul de inregistrare la primarie, dar si date care au legatura cu sanatatea (dosarul medical electronic), asa incat cetateanul sa poata fi deservit oriunde si fara birocratie. De asemenea, in viitor se planuieste sa se integreze si „semnatura” electronica a cetatenilor. Conform diagramei de timp stabilite, scopul este sa se voteze in aceasta vara si in 2011 sa se activeze „cardul inteligent”, cata vreme nu este exclus ca pentru emigranti sa se aplice mai curand, de vreme ce exista instructiunile europene de rigoare.

Am prezentat de multe ori pozitia noastra, ca, adica, preocuparea principala a „Noii Epoci” este exact definitivarea infrastructurilor „guvernarii electronice”. Desigur, utilizarea extrem de larga si internationala a acestui termen constituie un eufemism si o masca, pentru ca in esenta este vorba de o dictatura electronica si de o tiranie internationala electronica. Scopul este minimalizarea reactiilor populare de impotrivire, „adormirea” constiintelor si educarea in secularizare si materialismul-atomismul al acesteia.

AMKA si Cardul de Asigurare Sociala care au fost legiferate de guvernul precedent reprezinta elementele de baza necesare pentru organizarea „guvernarii electronice” internationale, de dragul careia guvernul actual a infiintat si un minister de rigoare. Ceea ce transpare din declaratiile programatice ale primului ministru este intentia de emitere a unei nou act de identitate, care, asa cum a mentionat, se va numi „cardul electronic de sanatate” si va fi suficient de dotat cu o asemenea tehnologie, incat sa poata fi folosit in mod „interoperabil” in cadrele definitivarii „guvernarii electronice”. Este „limpede ca lumina zilei” ca va exista un supra card care sa inlocuiasca foarte curand toate cardurile, buletinele, pasapoartele si actele de identitate emise de politie. Numele lui definitiv va fi „cardul electronic al cetateanului”.

Acest card al cetateanului cu siguranta, va circula si in locul actelor de identitate electronice. Cancelarul Germaniei, Scröder, in 2000 propusese impunerea Cardului de Asigurare, tocmai pentru ca Grecii se opun emiterii actelor de identitate electronice. Acest lucru este cat se poate de clar o incercare de a insela poporul ortodox Grec, care din motivele sensibilitatii constiintei lor Ortodoxe nu doreste emiterea si acceptarea actelor de identitate electronice, nici, de asemenea, a cartilor de asigurare, de vreme ce si acestea substituie actele de identitate electronice.

Cercul desavarsirii inchisorii electronice, ale carei temelii s-au pus deja prin Conditia Schengen in urma cu ani de zile, se va inchide in scurt timp, dupa cum se prezinta lucrurile.

Deja guvernul se grabeste sa ne incercuiasca in aceasta guvernare electronica dandu-ne inainte de cardul cetateanului inca o carte electronica, care sa ne „usureze”, asa cum se afirma, ca sa nu mai adunam chitante de la diferitele cumparaturi pe care le facem. Un nou „cod unic al clientului”, corelat cu sistemul digital EAN -13 va trimite datele cumparaturilor noastre la fisc, ca sa fim impozitati, fara sa fim obligati sa cerem si sa purtam chitantele la inceputul anului economic, depunandu-le odata cu declaratia fiscala. Asa insa cum s-a dovedit, atat tipul de codificare UPC-A, in Statele Unite si Canada, cat si EAN-13, in restul lumii, contin numarul rau famat 666. De altfel, acest lucru a fost marturisit si de George Laurer, producatorul deja invechitului sistem UPC-A. In reprezentarea grafica de la nivelul inferior al codificarii EAN-13 se deosebesc clar si cu ochiul liber cele trei bare, la inceput-mijloc-sfarsit, care se descifreaza in calculator ca 6-6-6.

Exista cercetari stiintifice care demonstreaza prezenta in mod simbolic a numarului 666 in modelul EAN-13 pe baza caruia se va elibera „codul unic al clientului”.

Mai importante decat acestea sunt trei studii sustinute de Sfanta Manastire Grigoriu si in special al treilea dintre acestea care poarta titlul „Codul liniar (BAR CODE) si numarul 666. Studiul al treilea (23-6-97)”, Sfanta Manastire Grigoriu, Athos, 23 iunie 1997. La acest studiu colaboreaza ieromonahul Lukas si monahul Prodromos, licentiat in inginerie electronica. Parintele Prodromos foloseste stiiinta sa tehnica si o bogata bibliografie a unor cercetatori straini ca sa-si argumenteze pozitia. Definitivand extrem de clar demonstratia despre prezenta lui 666 in EAN-13, incheie concluzionand cu urmatoarele afirmatii foarte interesante.:

„Si simpla folosire a actelor de identitate electronice este foarte periculoasa pentru libertatea persoanei umane, din cauza terifiantelor posibilitati ale Informaticii. Inca si in cazul in care n-ar exista 666 in actele de identitate, acceptarea lor inseamna aderarea noastra la un sistem totalitar, care nu il trateaza pe om ca Chip al lui Dumnezeu, ci ca ‘subiect’ al datelor (Legea 2472/1997), care repede poate constitui obiect in mana oligarhiei economice sau, ulterior, a lui Antihrist.

Folosirea lor insa va fi abominabila, daca se va corela intr-un mod oarecare cu numarul 666. Nici un crestin care recunoaste si respecta marturia Sfantului Ioan Evanghelistul din Apocalipsa nu poate sa primeasca acest act de identitate care sa contina simbolul Antihristului.

Multi refuza sa coreleze inca si simboluri evidente ale lui 666 cu numarul care este semnalat in Apocalipsa, 666. Nu au insa dreptate. Pentru ca nu doar existenta, dar si simpla suspiciune ca un anume simbolism al lui 666 este posibil sa se fi insinuat in vreun obiect determinant al identitatii persoanei este suficienta ca sa ii convinga pe crestini sa respinga imediat si energic folosirea acestui obiect (adica a actului de identitate electronic).

Se impune o asemenea opozitie energica, pentru ca primirea numarului lui Antihrist inseamna respingerea lui Hristos si alaturarea cu diavolul. Acest lucru reiese din invatatura Apocalipsei (14, 9-11), dar si din experienta Bisericii din timpurile Mucenicilor. Sfintii Mucenici nu numai ca nu negau pe Hristos prin cuvant, dar nu indurau nici simbolic sa infaptuiasca vreo fapta idololatrica, pentru ca acest lucru insemna pentru ei negarea lui Hristos.

Desi s-a afirmat public ca in noile acte de identitate nu se va folosi codul liniar de tip EAN-13 si UPC-A, totusi nimic nu se poate considera sigur.

In afara de aceasta, si totalitarismul care se impune mondial de catre oligarhia economica se coreleaza direct cu codul liniar, astfel incat sa fie foarte posibila implinirea cuvantului Apocalipsei despre imposibilitatea de a realiza tranzactii economice de catre cei care nu au acces electronic la sistemul de tranzactii impus …

Prin urmare, informarea la timp si responsabila a poporului constituie pentru prezent primul pas, asa incat sa ia pozitie in mod responsabil si cunoscand consecintele acesteia intr-o tema atat de serioasa a credintei sale si a libertatii lui personale” (pp. 26-27).

Nelinistea noastra duhovniceasca se intensifica atunci cand suntem informati ca in Romania Ortodoxa vecina, foarte batranul parinte duhovnicesc sfant Iustin Parvu ii sfatuieste pe Romanii credinciosi sa nu primeasca actul de identitate electronic. Sa vedem un paragraf din textul pe care l-a adresat poporului pe 14 ianuarie 2009:

„Prin lege, prin ordonanta de guvern, romanii sant obligati sa se incadreze intr’un plan de urmarire si supraveghere la nivel national si mondial, proiect care le rapeste de fapt oamenilor libertatea. Romanilor li se cere sa-si puna pe pasapoartele, permisele auto si pe orice act personal cipul biometric ce contine amprenta digitala, imaginea faciala si toate datele personale.

Poate pentru multi dintre dumneavoastra acest cip pare un lucru nesemnificativ, dar in spatele acestui sistem de insemnare a oamenilor, de codare si stocare a datelor de identificare se ascunde o intreaga dictatura, un intreg plan demonic, prin care de buna voie iti vinzi sufletul diavolului. Insemnarea oamenilor, ca pe vite, este primul pas al unor alte masuri luate pentru controlul absolut al fiintei umane.”

sursa: Apologeticum

Reclame
Published in: Fără categorie on 30/04/2011 at 5:45 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2011/04/30/memoriu-sinodului-ortodox-grec-cu-privire-la-cardul-electronic-al-cetateanului/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: