Dezvaluirile uluitoare ale jurnalistului american Benjamin Fulford despre iminenta prabusire a asa-zisei “Elite Mondiale”

Sunete misterioase auzite in diverse parti ale lumii ,in data de 23 august 2011


Cutremurele care au aparut in zonele Colorado si Washington DC, in datele de 22 si 23 August 2011 au fost in realitate atacuri nucleare impotriva instalatiilor militare subterane.
Aceste baze subterane au fost construite de catre guvernul Americii de la inceputul anilor 1960, avand costul de trilioane de dolari din banii contribuabilului nedocumentati care se duc in aceste “proiecte negre”.
80 de tari diferite au format acum o alianta impotriva „Noii Ordini Mondiale”.

Pe data de 23 August 2011 doua uriase orase subterane au fost distruse de doua bombe atomice in zona partii de sud a orasului Washinghton Dc,Virginia se pare ca epicentrul a fost in Mineral town si in Colorado lângă Denver.
La stiri au fost semnalate cutremure avand magnitudinea de 5,3 si 5,9 care au o scala neobisnuita de manifestare specifica unei bombe atomice, pe data de 23 august 2011.
Deasemenea au fost inregistrate sunete neobisnuite in intregul oras. Se pare ca in acel moment cand explozia s-a declansat, in fiecare din aceste doua orase subterane au fost pana la 30.000 de oameni. Deci discutam cu privire la potentialul de 60.000 de decese.
Tipii acestia nu si-au imaginat vreodata ca aceste facilitati subterane ar fi putut fi atacate. Niciodata.Ei vroiau sa reduca populatia lumii cu 90%.
Aveau de gand sa se ascunda in aceste baze subterane dupa ce ar fi declansat un holocaust nuclear.
Planul original era sa porneasca un razboi nuclear intre Iran si Israel .
In orice caz, ceea ce s-a intamplat este ca exista un grup in interiorul Pentagonului si agentiile sale care au realizat ca acest plan era nebunesc.
Stiau ca planul de a ucide 90% din umanitate este o nedreptate. Apoi au aruncat in aer bazele subterane pe care elitele aveau de gand sa le utilizeze pentru a se ascunde atunci cand ar fi realizat holocaustul lor nuclear.
Aceste atacuri au fost, se pare, sprijinite si de catre anumite civilizatii extraterestre benefice.
sursa ro stirea.ro

citeste si:adaposturile-subterane-elitele-stiu.html

Reclame
Published in: Fără categorie on 02/11/2011 at 9:06 AM  Comments (3)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2011/11/02/dezvaluirile-uluitoare-ale-jurnalistului-american-benjamin-fulford-despre-iminenta-prabusire-a-asa-zisei-%e2%80%9celite-mondiale%e2%80%9d/trackback/

RSS feed for comments on this post.

3 comentariiLasă un comentariu

  1. Palavre. ) o cercetatoare dela NASA asculta de 38 de ani cosmosul cu aparatura sofisticata si a declarat recent ca inca nu a auzit nimic!

    • Ma uimiti! V-a facut confidete personal? Aude sunetele cosmosului… Le-o fi auzind, dar ce are una cu alta ? sunetele de care vorbeam sunt se pare din orasele subterane care exista pe planeta si care comunica intre ele. Credeti ca aude si cand te vaiti ca nu ai ce manca? ca unii tipa de foame si cand nu mai tipa, soptesc si cand nu mai soptesc scriu pe hirtie sau se invata cu lipsurile. Chiar credeti ca stirile care sunt defavorabile pentru elite sunt mediatizate ca cele pentru plebe?

    • Ce sa va spun?Fiecare are lumea lui si Dumnezeu cu ingerii de lumina si Satana cu aghiotantii sai. Numai ca uneori lumea noastra interfereaza si cu lumile subtile paradisiace, satanice. Nu e nici o noutate ca primul experiment de teleportare a fost pus in practica de Nicolae Tesla si a fost un fapt real. http://www.youtube.com/watch?v=fjYAZ_KeD38 Majoritatea inventiilor tinute sub cheie de Vatican, au fost ale lui Estein si surprizator ,ele functionau doar in preajma lui Treceri dintr-o dimensiune in alta a semnalat-o si celebru scriitor Mircea Eliade”:Str. Mantuleasa” , care exista si astazi in Bucuresti , “La tiganci” dar si cazuri stranii mentionate de presa de-a lungul vremii. De exemplu, in tara noastru sunt locuri care faciliteaza acest acces spre lumile paralele: Padurea baciului, Gura de rai din m-tii Bucegi ( unde exista o zona in care omul nu percepe oboseala si se regenereaza si se pare ca nu este singura zona } Gura de rai a fost mentionata in balade : ” Pe un picior de plai , pe o gura de rai”. Ca dv. nu credeti nu e nici o noutate. Pe asta mizeaza cei care stiu si actioneaza in inters propriu sau interes statal. Strainii vin la noi si fac studii si sunt interesate armatele statelor de aceste locuri. Am ajuns in starea deplorabila in care ne aflam pantru ca nu credem, nu ne intereseaza unii de altii, de munca inaintasilor nostrii. Prostia noastra imensa a facilitat oportunitati mari pentru companii straine, iar pentru noi o deposedare de aceste bogatii inestimabile. Avem aur in tara si noi suntem din ce in ce mai saraci. Cum e posibil? Avem petrol, avem ogoare, avem munti, statiuni balneo-climaterice, locuri frumoase. Se investeste ceva?Dar datoriile tarii cresc, noi ne imprumutam, ca nu stim decat sa luam totul de-a gata.. Si va spun: inca suntem bogati, avem resurse sa ne salvam, dar nu se vrea de la vladica pana la opinca.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: