Alte doua baze distruse

Reprezentantul terestru al Consiliului Andromeda a furnizat noi informaţii importante în două interviuri care au fost acordate jurnalistului Alfred Labremont Webre pe 26 şi 31 octombrie 2011.

În aceste interviuri aflăm că acţiunile de purificare şi curăţare a paraziţilor draco-reptilieni şi a micilor cenusii au continuat în Orientul Mijlociu – Golful Aden şi China, prin dezfectarea bazelor submarine secrete din aceste zone.

Aceste acţiuni folosesc aceeaşi tehnologie sonică pentru a distruge bazele şi materialele de acolo, tehnologie care a fost utilizată şi în celebrele explozii din zonele Washington şi Denver, soldate cu două cutremure semnalate şi de Monitorul Geologic American (USGS).

Aşa cum anunţase anterior în interviul din 26 octombrie reprezentantul pământean al Consiliului Andromeda, atacul a avut loc pe 31 octombrie, iar USGS a semnalat în aceeaşi zi un cutremur de 5 grade Richter în zona Golfului Aden la ora 1:22. Credem că aceasta este cea mai bună probă de veridicitate!

Scopul distrugerii bazei submarine din Golful Aden (la sud de Arabia Saudită) este acela de a pune capăt unei foarte lungi istorii de violenţe şi conflicte care se repetă an de an. Lipsa de armonie şi pace în regiune este evidentă în ultimele mii de ani, şi este rezultatul „ajutorului” reptilienilor, care folosindu-se de baza submarină „bombardează” neîncetat zona cu energii foarte joase, dizarmonioase şi distructive, menţinând constant sub o mare presiune şi stres întreaga zonă. Iar oamenii de acolo nici măcar nu îşi dau seama de asta.

Baza submarină de acolo emite toate aceste energii distructive printr-un transmiţător specific.

Citând pe Comandantul Primei Biosfere a Consiliului Andromeda, acesta afirmă: „Oamenii din zonă sunt exact ca nişte pioni pe o tablă de şah, iar ei n-au habar de ceea ce se petrece cu adevărat. Trebuie să punem capăt acestor acţiuni, şi o vom face. Baza submarină va dispare.”

„Desigur, anumite interese exterioare regiunii au incercat în repetate ocazii să pornească un război nuclear. Pe care noi l-am oprit de fiecare dată prin inactivarea focoaselor nucleare. Recunoaştem.”

„Vă rog să înţelegeţi că un război nuclear nu poate şi nu va izbucni în această regiune. Nu vom permite niciun fel de agresiune, de nicio parte. Impactul ar fi mult prea mare pentru întreaga voastră planetă, dar şi pentru sistemul solar. Ceea ce faceţi voi pe Pământ ne afectează pe noi toţi.”

Despre baza submarină din zona Chinei, reprezentantul terestru al Consiliului Andromeda spune că aceasta există acolo de 3.000 de ani, şi că emite pe o frecvenţă diferită aceleaşi vibratii distructive care induc tensiune, frică, intimidare şi control. De prea mulţi ani aceşti oameni au fost manipulaţi şi menţinuţi întro constantă stare de frică şi o acută lipsă de libertate.

Chiar dacă acest transmiţător emite ceva mai slab, şi doar în perioade de 30 de minute, tot este la fel de eficient. Ca şi cel din Orientul Mijlociu, se roteşte constant „murdărind” pe rând toate sectoarele înconjuratoare cu energiile negative pe care le transmite, astfel că afecteaza peninsula Coreeana, China, Vietnam, Laos, Cambodgia şi alte ţări din regiune.

Aşadar, scopul acestor transmiţători este acela de control şi manipulare prin inducerea continuă a unor stări emoţionale de frică, nesiguranţă şi anxietate. Dar de ce fac ei asta?

Ei bine, reptilienii şi micii cenuşii se „hrănesc” cu aceste emoţii negative „recoltate” de la populaţia umană, asemenea cum oamenii recoltează spicele de grâu de pe ogor.

Acţiunile de îndepărtare a bazelor submarine prin arme sonice se defăşoară sub coordonarea extratereştrilor benefici din sistemul Procyon, care sunt afiliaţi la Consiliul Andromeda. Ei au început procesul de asanare cu baza din Virginia pe 23 august 2011 şi au continuat cu alte baze secrete care sunt operate în comun cu o organizaţie secretă terestră care îşi spune „Illuminati”.

Aceşti reptilieni sunt foarte inteligenţi, dar foarte răi, foarte calculaţi şi reci, experţi în manipulare şi foarte egoişti: nu le pasă de nimeni decât dacă au ceva de câştigat din asta. Ei privesc la oamenii de pe Terra ca la nişte simple resurse naturale demne de exploatat în folosul lor.

Tehnologia folosită de cei din Procyon a avut un real succes în propria lor eliberare care a avut loc în urmă cu 12 ani. Tehnologia constă în focalizarea foarte exactă a unor unde de energie sonică de o frecvenţă şi putere foarte exacte.

Primul scop este de a întrerupe şi de a bloca tiparele de gândire mentală, undele cerebrale ale reptilienilor şi micilor cenuşii care manipulează în acest fel specific întreaga forţă administrativă, de lucru, ştiinţifică şi de operare reprezentată de personalul uman care lucrează în aceste baze. Pentru asta ei folosesc o undă specifică de frecventa şi putere foarte exacte.

Oamneii care lucrează în aceste baze nici măcar nu aud aceste sunete, şi nici nu sunt afectaţi în vreun fel de aceste sunete. Ei sunt luaţi din aceste baze subterane şi mutaţi în alte locuri speciale.

Al doilea scop este acela de a distruge şi prăbuşi structura fizică a acestor baze subterane şi submarine, pentru ca ele să devina astfel inutile, inoperabile şi să fie închise.

Pentru aceasta, cei din Procyon folosesc un alt tip de energie sonică, cu o frecvenţă mult mai joasă dar de o putere imensă care face aerul să vibreze şi să distrugă materialele. În felul acesta ei au reuşit să dezafecteze toate aceste baze de pînă acum.

Baza submarină din Golful Aden (Orientul Mijlociu) se afla la o mare adâncime şi emitea foarte puternic unde sonice care răspândeau tensiune, frică, iritare, agresivitate şi confuzie mentală.

Exista un transmiţător care se ridica deasupra plafonului bazei, ca un periscop de submarin, şi care se roteşte. Atunci când se doreşte învrăjbirea oamenilor se emite o anumită frecvenţă, care este în afara spectrului perceptibil uman. Transmiţătorul emite aproape zilnic.

Această bază este operaţională de aproape 5.000 de ani, iar efectele sale ajung pînă în Siria, Iran, Irak, Afganistan, Pakistan şi celelalte ţări din regiune, inclusiv Israel şi Palestina.

Aceasta este o tehnologie foarte puternică şi eficientă în a genera şi menţine violenţa şi agresivitatea. Trebuie doar 15 minute de emisie pentru ca oamenii din regiune să simtă efectele.

Eliminarea acestor două mari baze submarine are ca efect încetarea emisiei de energie distrugătoare care induce agresivitate şi confuzie mentală, astfel că problema centrală este rezolvata. Nu mai există reptilieni, nu mai există agresivitate, nu mai există frică. Astfel există loc pentru înţelegere, pentru încredere, pentru dialog. E chiar simplu.

Dar ambele baze submarine erau imense şi foarte bine fortificate şi erau apărate de un câmp energetic protector, aşa încât la începout a fost necesar spargerea acestui câmp de protecţie prin direcţionarea unui fascicul sonic specific pentru această acţiune.

Prin dezafectarea şi prăbuşirea lor s-a pus capăt menţinerii în sclavie a oamenilor de pe Pământ.

Terra este planeta umanităţii şi oamenii au tot dreptul să fie liberi şi fericiti.

sursa: ?a=articles&p=452

Reclame
Published in: Fără categorie on 03/11/2011 at 2:51 PM  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2011/11/03/alte-doua-baze-distruse/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. ok


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: