Cine oare se ingrozeste? Da? Se poate? Vreau si eu!

„Conducatorii traiesc pe seama tarilor, doctorii pe seama bolnavilor,copii pe seama parintilor, invatatorii pe seama elevilor si iluminatii pe seama noroadelor.”

Un documentar ce prezinta o „radiografie” a prezentului pe care-l traim precum si „cauzele” sale, dar ce-i mai important, ofera si solutii.
Merita sa fie vizionat integral:
http://vimeo.com/32611632

„Scena care ingrozeste …”- ce titlu ..Un ingeras de copil plin de puritate..
Cine oare se ingrozeste? Oamenii obisnuiti  se minuneaza pentru ca este posibil. Se ingrozesc cei care controleaza omenirea. Ei nu vor sa sa se afle ca puterile paranormale sunt posibile. Pe cine ar mai controla ei, ce obiect de activitate ar mai avea? Daca oamenii ar zbura sau s-ar teleporta  ,cine ar mai cumpara masini, ar lua trenul, avionul ? Cate industrii ar disparea si cu ele poluarea! Oamenii au uitat de natura lor divina si de zestrea lor data de Dumnezeu Tatal.Viata noastra e compusa din griji financiare, stres, boala, nentelegeri, nesiguranta, invrajbire. Conducatorii massmediei sunt  oripilati. Oamenii normali se vor intreba: voi putea si eu, daca ea poate? Asta este spaima adevarata.

„Dumnezeu nu bate cu parul, bate cu clipa”

Priviti videoclipuri de groaza adevarata.!Cruciti-va si remarcati fundalul muzical relaxant si teroarea imaginii socante. Iti vine sa crezi ca exista asa ceva expus pe o muzica extrem de linistitoare, ca si cum te imbie sa accepti si astfel de creaturi umanoide?Lumea normala se ingrozeste si scuipa in san facandu-si cruce.

Reclame
Published in: on 04/11/2011 at 8:23 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2011/11/04/cine-oare-se-ingrozeste/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: