E in Puterea noastra, Dumnezeu a dat .Sa avem grija de dar

Film documentar CU MARTURII TULBURATOARE DESPRE ROSIA MONTANA al regizorului NICOLAE MARGINEANU

Sa luam atitudine! Sa dam afara din tara companiile straine.!

Ajunge cu ce este al meu este si al tau. Pe noi ne-au saracit guvernantii prin ploconeala lor excesiva si ascultarea lor oarba de mai marii lumii. Stim si noi sa ne gestionam singuri, nu avem nevoie de altii si nici de sfaturile lor. E ca si cum mananci de o viata si vine un venetic sa te invete sa mananci ca nu stii, dar el iti arata mancand mancarea ta si nu numai ca iti arata ,nu mai pleaca , iti exemplifica o viata de om, razandu-si in barba lacoma:” Ce stie taranul ce e ciocolata? Pstreaza hartia , arunca bucata.”, si el mananca ,mananca cu pofta inainte si nu se satura. De ce mananca , ar mai manca, ca e buna mancarea altuia decat a lui.

Pai da ,noi avem bogatii de cand ne stim si le ignoram, ne batem joc de ele, le dam la altii , ca noua nu ne trebuie.

Ne meritam soarta si conducatorii. Suntem indiferenti, avem conducatori indiferenti de soarta noastra, ca daca vroiam altceva, aveam conducatori ca in trecut: patrioti si viteji, intelepti si gospodari, nu termite programate sa  distruga totul.

Reclame
Published in: Fără categorie on 04/11/2011 at 11:05 AM  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2011/11/04/e-in-puterea-noastra-dumnezeu-a-dat-sa-avem-grija-de-dar/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 comentariiLasă un comentariu

  1. Sa nu exageram, pentru ca situatia nu este chiar asa ,iar comparatia de mai de sus, nu este cea ma buna!!!! Tehnologia mineritului normal ca s-a schimbat si a evoluat, dar in bine astfel facan munca oamenilor muult mai simpla si mai eficienta!!!
    +

    • S-o fi inlesnit d-na conditiile , dar pentru altii ,nu pentru noi romanii..Acum actorii principali sunt strainii , ca noi ne facem din ce in ce mai invizibili si inca nu avem puteri paranormale.

      • S-au inlesnit conditiile intr-adevar , dar pentru altii ,nu pentru noi romanii..Acum actorii principali sunt strainii , ca noi ne facem din ce in ce mai invizibili si inca nu avem puteri paranormale.

  2. Noi trebuie sa ne folosim de bogatiile ,pe care le avem si sa incercam sa ne maturizam si sa nu mai credem speculatiile gresite, care sunt aduse d catre majoritatea politicienilor din tara asta!!!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: