„Ţara te vrea prost!!!”

Conceptul de EUGENÍE aşa cum este definit în dicţionar ~ Teorie care preconizează ameliorarea populaţiilor umane prin măsuri genetice (alegerea părinţilor, sterilizarea celor taraţi, interzicerea procreării etc.), folosită de rasişti, fascişti; ramură a geneticii aplicative care studiază posibilităţile de apărare şi de ameliorare a zestrei genetice a speciei umane; eugenism.

„Elitele” ce au fost la cârmă pe vremea comunismului sunt şi acum la conducere, sau altoiul lor tânăr. „Ne vor proşti” prin programele de televiziune care parcă sunt trase la indigo: inepţii se revarsă în diluvii prin ecranele plasmelor pe toate sutele de programe cable-TV.

Ne vor proşti şi bolnavi printr-un sistem al asigurărilor de sănătate falimentar, care nu-şi mai permite sa-şi plătească nici măcar angajaţii.
Ne vor otrăviţi prin alimente pline de fosfaţi şi nitraţi. Ne vor otrăviţi prin apa pe care – dacă am şti cu adevărat ce conţine – nici unui animal nu am da-o.
Ne vor proşti prin incultură şi subcultură ce trăzneşte pe ritmuri de manea la sute de waţi şi zeci de decibeli în majoritatea apartamenteor şi caselor vecinilor noştri.
Ne vor săraci şi proşti prin vinderea în totalitate a ţării şi a viitorului nostru.
Ne vor săraci şi sclavi, prin exacerbarea lăcomiei, care i-a făcut pe sute de mii de români să contracteze credite pe ani sau zeci de ani, cu rate şi dobânzi înrobitoare.
S-ar putea scrie mai multe tomuri groase despre tarele actualei societăţi. Puteţi face un test simplu asupra nivelului de prostire şi îndoctrinare al semenilor noştri, angrenându-vă într-o demonstraţie firească şi de bun simţ organizată împotriva implementării cipurilor în actele de identitate şi veţi vedea cum sunteţi bruscaţi, huiduiţi sau admonestaţi de trecători pe motiv că sunteţi sectari, retrograzi, spălaţi pe creier, scuipaţi de şoferii care trec pe lângă voi pe motiv că blocaţi circulaţia şi că nu mergeţi „la muncă”.

Ce legătură au toate acestea cu eugenia? Au, pentru că scăderea nivelului de conştiinţă şi a calitaţii morale a populaţiei este un deziderat al „Iluminaţilor”.

Un alt instrument de scădere a calitaţii populaţiei sunt alocaţiile pentru copii. Deşi iniţial s-ar putea crede că astfel de stimulente financiare sunt de natură să încurajeze creşterea natalitaţii, de fapt, oamenii ce au principii sănătoase de viaţă şi o conduită morală verticală vor procreea doar atunci când vor crede de cuviinţă, atunci când exită u mediu familial plin de dragoste şi sunt capabili să ofere copiilor timpul, atenţia şi toate cele necesare. Cei care se înmulţesc necontrolat doar de dragul acestor bani de alocaţii se pot recunoaşte lesne, sunt aproape peste tot dacă aveţi ochi să-i vedeţi, sunt cupluri care „fac” şi câte zece copii, părinţii nemaitrebuind să facă nimic altceva, cele zece alocaţii fiind de ajuns să acopere necesităţile de alcool ale lui „mama şi tata”, veniturile fiind majorate şi prin trimiterea la cerşit în intersecţiile stradale a copiilor, desculţi, indiferent de condiţiile meteorologice. Considerăm că aceste alocaţii au făcut mai mult rău decât bine, prin deprecierea fondului genetic.
Conform unui studiu recent, România este printre primele ţări care vor dispărea de pe faţa pământului.
Dacă nu va creşte rata natalităţii, România va fi printre primele 10 ţări care vor dispărea, se arată într-un calendar al dispariţiei omenirii realizat de cercetătorii ONU. Cercetătorii au stabilit data aproximativă a morţii ultimei femei din fiecare ţară, pe baza ratei actuale de natalitate. Acest lucru semnalează sfârşitul ciclului de reproducere a populaţiei. Primele zece ţări care vor dispărea sunt: Macao, Hong Kong, Bosnia, Rusia, Malta, Slovacia, Singapore, România, Ungaria şi Macedonia, potrivit clasamentului.

Ultimele ţări care vor dispărea sunt: Statele Unite, insulele Virgine, Santa Lucia, Tunisia, Franţa, Coreea de Sud, Azerbaidjan, Australia, insulele Antile şi Norvegia. Ţările din Africa, Orientul Mijlociu (cu excepţia Iranului) Asia Centrală şi Caucaz vor „supravieţui”. Afganistanul, Pakistanul, India, Mongolia, Indonezia, Filipinele şi majoritatea ţărilor din America Latină, cu excepţia Braziliei şi Chile sunt ţările care nu vor dispărea.

Cum ne putem opune

Vom enumera pe rând posibilităţile pe care le avem:

Vaccinurile. Fugiţi de ele ca de ciumă. Chiar dacă medici cunoscuţi sau celebrităţi de pe scena politică şi administrativă îşi fac aceste vaccinuri în faţa camerelor de luat vederi, pentru a credibiliza injectarea în trup a acestor substanţe, să ştiţi că este cabotinaj şi butaforie. A fost un mare scandal anii trecuţi (care au avut de grijă să-l stingă rapid) în Germania despre descoperirea a două loturi de vaccin, unul în cantitate foarte mare pentru grosul populaţiei şi un altul pentru corpul miniştrilor şi ai familiilor lor şi restul de potentaţi ai zilei, armată, poliţie etc. Ei, „aleşii”, nu-şi vor injecta niciodată aceste substanţe, pentru că nu sunt proşti. Sunt doar răi.

Chemtrails (dârele morţii). Ceea ce putem face momentan este să atragem atenţia la cât mai mulţi oameni despre aceste fenomene non-meteorologice, să facem pe cât mai mulţi să fie conştienţi că sunt otrăviţi în acest mod zi şi noapte, şi astfel să se revolte în forul lor interior şi apoi să se revolte chiar cu vehemenţă şi în public.
Cu câţi mai mulţi oameni vor fi mai avizaţi şi mai revoltaţi, cu atât va fi un câmp subtil de opoziţie mai mare şi mai puternic împotriva celor ce fac aceste dâre.
Apoi, putem să-L rugăm pe Dumnezeu să defecteze aceste avioane şi să le prabuşească (la propriu şi la figurat).
Chiar dacă unii fundamentalişti creştini vor spune că această atitudine nu este în acord cu compasiunea cristică, le sugerăm să citească volumul 6 al Evangheliei după Ioan, unde scrie că atunci când cineva este atacat şi viaţa lui este pusă în primejdie, se poate apăra prin toate mijloacele posibile.
Alimentaţia. Pe scurt: nu mai mâncaţi niciodată porcării (probabil porcărie vine de la porcesc, adică mâncare pentru porci). Orice este super procesat şi super ambalat, care este înţesat cu un pomelnic de „E-uri”, care are un termen de valabilitate ce se pierde într-un viitor indefinit (întrucât nici bacteriile şi fungii nu-l pot mânca), legumele cu gust şi textură de carton pe care, dacă le uiţi în frigider, sunt la fel ca-n prima zi, produse ambalate în aluminiu (atenţie, staniolul nu este aluminiu, ci este staniu, adică cositor), produse din carne pe care ce-i care le produc nu le-ar mânca nici sub ameninţarea cu moartea, băuturi pe care cei care le produc nu le-ar bea nici dacă ar fi pierduţi în Sahara, shaworme, kebab, Mc… KFC, Burger King, şi alte fastfudeli ce fac profituri ameţitoare pe prostia şi pe ignoranţa noastră. Mai bine căutaţi furnizori de legume în proximitatea oraşelor unde locuiţi şi aprovizionaţi-vă de la ei.
Sprijiniţi astfel economia locală şi vă sprijiniţi şi pe o stare bună de sănătate.
The Economics of Happiness”.
Apa. Slavă Domnului, sunt o mulţime de posibilităţi de a căpăta o apă potrivită pentru băut. De la cele mai simple şi ieftine, până la cele mai complexe şi costisitoare, le vom enumera acum. Filtre. Cu pompă sau fără, cu mai multe cartuşe filtrante cu porozităţi diferite, ce pot reţine particule de sub un micron. Filtre cu cărbune activ, care reţin clorul sau metale sau orice adaos chimic din apă. Filtre cu osmoză inversă, printre cele mai performante, reţin 99,9% din impuritaţi. Aparate scumpe (600-2000$) ce prin prin evaporare, iar apoi prin condensare, pot face apa potabilă din orice fel de apă, chiar şi din apă de mare. Săparea unui puţ sau a unei fântâni, apoi trecerea acestei ape prin dedurificatoare (ce scot calcarul din apă) iar apoi filtrată cu una din soluţiile oferite mai sus.

Războiul. Să ne rugăm Bunului Dumnezeu să ne ferească de aşa ceva. Dacă totuşi suntem surprinşi de un astfel de flagel, luaţi-vă bocceluţa şi călcâiele la spinare, mergeţi unde vedeţi cu ochii, dar cel mai bine în ţări în care nu a fost niciodată război: Elveţia, Portugalia etc. Dacă printr-un renghi al sorţii sunteţi obligaţi să rămâneţi într-o zonă de conflict, asiguraţi-vă că faceţi parte dintr-una din taberele beligerante, ca şi combatant, niciodată ca civil, pentru că din rândul civililor sunt cele mai multe victime, apoi, cu proxima ocazie, dispăreţi din zona de război. Nu este nevoie de acte de eroism în războaiele actuale, acele timpuri au apus, acum toate războaiele sunt nedrepte şi oricine ar fi câştigătorul la final, tot „Ei”, „Illuminatti” satanişti, câştigă.

Pauperizarea. În primul rând şi cel mai important, protejaţi ceea ce aveţi deja! Terenuri, case, apartamente, autovehicole, metale preţioase, nu le puneţi gaj, nu le amanetaţi sub niciun motiv. Scăpaţi cât mai repede de rate, împrumuturi, ipoteci, leasing şi apoi atunci când vedeţi câte o instituţie bancară, treceţi pe celălalt trotuar. Străduiţi-vă să nu aveţi niciodată de-a face cu niciun fel de bancă, să nu aveţi carduri, să nu semnaţi nicicând nimic cu ei, să nu aveţi conturi şi, la modul general, să nu existaţi pentru ei. Niciodată nimeni nu a prosperat dintr-o colaborare cu o bancă, înafară de proprietarii băncilor. Menţineţi-vă sume în cash (bani gheaţă, peşin, numerar), atât de puţin cât să vă satisfacă necesităţile imediate. Nu acumulaţi aşa cum vedeţi în filmele cu gangsteri, valize de bancnote. Investiţi, în schimb, în ceea ce nu şi-a pierdut niciodată valoarea de-a lungul timpului: în spiritualitate (pe care nu v-o va lua nimeni nicicând), în fericire (care vă va hrăni totdeauna), în ajutorarea celorlalţi (ce se va întoarce asupra voastră, mai devreme sau mai târziu), în pământ/terenuri, în metale preţioase (valoarea lor a crescut foarte mult şi nici nu sunt semne că va stagna, fiind folosite de mii de ani în schimburi de tot felul, pe când bancnotele este posibil să nu le mai puteţi folosi, la un moment dat, nici ca hârtie igienică, întrucât sunt făcute din plastic).

sursa: yoga esoteric
Reclame
Published in: on 03/12/2011 at 8:46 AM  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://adevaruridinculise.wordpress.com/2011/12/03/k-23/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: